Her ne kadar turnuvayı takip etme fırsatı bulamasam da, İtalya'nın ilk iki maçından sonra favoriler arasına direkt girdiğini fark ettim. Sonuna kadar hak ettiler. Helal olsun 👏🏻👏🏻
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi Burak eline sağlık hocam. 👏🏻
-
Bugün tahmin yapacağımızı söylemiştim. Sanırsam yetişmeyecek. Daha bitirmem gereken 50 60 soru var bugün. En az 1.5 saatimi alır. Bitirince de hal kalır mı tahmin yapmaya bilmem🙂🏃♂️
-
evet güney ve doğu için çok vahim bi durum. Ve dahada acısı şunuda belirtmek gerekirse özellikle en doğusu için erzurumdan hakkariye kadar bir hat çizecek olursak bu hattın en çok yağış aldığı dönem mayıs ağustos ayları arasında. Allah sonumuzu hayır etsin ama ben gelecekten çok umutlu değilim. Sanki kuraklık bu bölgelerin kaderi olacak gibi.
Maalesef durum böyle. Ancak gelecekte her şey olabilir. Allah'tan ümit kesilmez. Özellikle kış aylarında Doğu ve Güneydoğu'ya kar lazım. İnşallah bu sonbahar'da yağışlı sistemler alır bölgelerimiz. Kış ayının kötü geçmesini düşünmek bile istemiyorum 😨😨
-
2016 Kışı en iyi kıştı diye düşünüyorum ve 2011-2012
Aynen. Biz Hatay olarak 1 sağlam örtü, 1 ince örtü, bir de havada kar almıştık. O sezon her gün sistem kovalıyorduk. 👀(16-17)
-
Sahutt eline sağlık.. Güzel anılar :olumlu: balıkları kenara aldım

Öyle bir günde öyle bir anı ☹️☹️. Önce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Sonra balıkları karın içine gömdüm
-
Yarın müsait olunca bir haftalık analiz, durum değerlendirmesi, yağış ve sıcaklık durumunu konuşuruz. Kuraklığa değiniriz. Doğu Akdeniz daha ne kadar böyle devam edecek? Böyle devam ederse ne gibi sonuçlar ile karşı karşıya kalırız? Bunların hepsinden bahsederiz. Sağlıkla kalın. Kendinize çok iyi bakın. Hoşçakalın🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bölgenin iç kesimlerinin aldığı yağışı doğrusunu söylemek gerekirse beklemiyordum. En azından bu kadar beklemiyordum. Beklentimizin üzerinde gayet güzel bir Haziran ayı geçirdi bölgenin iç kesimleri. Ancak haritadan da göründüğü üzere, Bölgenin doğusu, olağanüstü bir kuraklıkla boğuşuyor. Durumun belki tam farkında olmayabiliriz. Ama Nisan ayından beri bölgenin doğusuna bir gram yağış düşmedi. İş çok ciddi boyutlara ulaştı. Allah sonumuzu hayır etsin....
-
Bir de 2012 var. Aradan kaç yıl geçmiş. Hala çok net hatırlarım. Hava çok soğuk olduğu için babam salonda yatırdı bizi. Üzerimizi iyice örttü. Soba da yanıyor odada. Ben 8 kardeşim 6 yaşında😃😃. Sabah erken saatte annem girdi odaya. Kalkın dışarıda kar yağıyor dedi. Öyle bir şekilde yataktan fırladık ki 😆😆. Dışarı bir baktık. Her yer bembeyaz. Dışarıda kalınca bir kar örtüsü. İlk başta korktuk kardeşimle. İlk kez kar yağışına şahit oluyoruz. Yani hatırladığımız kadarıyla. Neyse oturduk başladık izlemeye. Sabah 7 den 10 a kadar oturup izledik dışarıyı. Muhteşemdi ya. Tabii bizim akvaryum var. 50 60 tane balık var içinde. Biz balıklar soğuktan ölmesin diye sobanın arkasına koymayalım mı balıkları🙂. Sonra orada unutmayalım mı bütün gece. ☹️☹️. Sabah bütün balıklar haşlanmıştı😨😨🐟. O da kötü bir anı olarak kaldı
-
Valla ben Hatay'da olmama rağmen neredeyse her sene kar gördüm Allah'a şükür. Rabbim esirgemedi bizden. Ama şöyle hatırımda kalan 2012, 2015 ve tabii ki 2016 sistemleri var ki. Hayatımın en mutlu günleri bile diyebilirim. Özellikle 2015. İnternet kafedeyiz. Daha ufacık çocuğuz 😂🏃♂️. Arkadaşlarla bilgisayar oyunu oynuyoruz. Ben Kafe sahibine çok yakın bir masada oturuyordum. Neyse biz oyun oynarken adamlar konuşuyor işte, sohbet muhabbet. Sonra biri kar yağacakmış birazdan dedi. Oyuna odaklı olduğumuz için çok tepki vs veremedik. Ama ben nasıl heyecanlandım 😆. Öyle böyle değil. Bir an önce oyunu bitirip gidelim de yağsın havasındayım artık. Neyse bitirdik oynamayı. Çıktık gazoz aldık. Havaya bakıyoruz heyecanla. Gazozu bitirmemizle ilk kar tanelerinin düşmesi bir oldu. Deli gibi mutlu olduk. Heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık😂😂..Kar tanelerini falan tutmaya, yemeye çalışıyoruz yolun ortasında. Yaşımız 10 11 daha 😆😆. Eve gittik. Pencereden heyecanlı bir derbi izler gibi dışarıyı izliyoruz. Sonra kar etkisini bir arttırdı. Yaklaşık 3 4 saatte çok güzel bir örtüye kavuştuk. Doyasıya çıkardık tadını. Birkaç gün kaldı kar bizimle. Ama o birkaç gün..... Mükemmeldi gerçekten 💗
-
Başkan da açıklama yapmış sanırım.
-
Adana Demirspor ciddi şekilde İbrahimovic ile ilgileniyor. 🔥
-
Bugün akşam saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde ve Adana'da görülecek yerel sağanak yağmurlara gök gürültüsü eşlik edebilir. Ayrıca yağış alan bölgelerde Dolu ihtimali de var. 🌩️⛈️
-
Dün bahsetmedim ama Temmuz'un 3.haftası bütün bölge için, 4.haftası da daha çok bölgenin doğusu için yağış ihtimallerini bir süredir modellerden takipteyim. Azımsanacak bir yağış olmadığını da söylemeliyim.... Pusuya yattım bekliyorum 👀
-
Buyurun oy verin🏃♂️