Antakya'da şu an hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçti.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Pazar günü haftalık tahmin yaparız. Güzel haberler de verebiliriz. Yağış ihtimali var demiştim çok önceden ay sonuna. Biraz daha belirgin hale gelmeye başladı o sistem. Sıcaklıklar önce 5 6 derece artacak. Sonrasında 10 dereceye yakın azalış var. Tüm detaylar Pazar. 😉
-
22 Ocak 2022 Türkiye'nin tamamında ağır kış koşulları yaşanacak. İstanbul'a yarım metre kar haricinde - 10 dereceye yakın sıcaklık olacak. Çoğu kentte diz boyu kar olacak. 😎😎🤠🏃♂️
-
Izlanda > Twitter'daki hava kahinleri🤠🤠
-
Modeller göstermeye başladı sistemi dediğim gibi
Ay sonu sistemini mi?
-
Milli takım genel olarak kötüydü ama herkes suçu kenana yıktı. Bence on numara rotasyon oyuncusu özellikle saçma yabancı kuralından sonra yerinde transfer 11'i zorlayabilecek bir isim benim gözümde
Suçu Kenan'a yıkmadı kimse abim. Suçlu Şenol Güneş'in eski kafalı futbol zihni. He Kenan Karaman kazma mı? Kazma 😃. Sergen oynatır ama bu oyuncuyu. Ve yabancı sınırlaması da var. Bilemedim. İnşallah yararlı olur
-
İstanbul ilk kar 22 12 2021
Dağlara ilk kar Ağustos 29
Hatay kar yok
Yılbaşı ülke sistemi
Rez alın🏃♂️🏃♂️
-
Aha buldum konumu. 🏃♂️🏃♂️😃
-
Amerika'da nasıl kasırga mevsimi varsa bence Türkiye için de Doğu Karadeniz'e sel mevsimi adı altında ek önlemler alınmalı
Kesinlikle önlem alınması gerekiyor. Ancak birkaç saatte 200-300 kg yağıl düştüğü zaman alınan önlemin hiçbir önemi kalmıyor. Yıkıp geçiyor
-
Eline sağlık mustafa28
-
Rizede vefat sayısı 6 ya yükselmiş......
-
Kenan Karaman resmen Beşiktaş'ta.
Acın acımızdır Beşiktaş 🏃♂️😃
-
Selden etkilenen yerlerde ölü sayısı 2 ye kayıp sayısı 6 ya yükseldi...
-
Sahutt Ordu nasıl olur köye gidicez de ot falan biçeceğiz merak ettim
Arda Karadeniz tarafları genelde bu tarz sıcak sistemlerden en az etkilenen yerlerden . Etkilense de 30 un üzerine bile zor çıkıyor Karadeniz sahilleri. Bu gelecek sıcak hava dalgasında da Samsun, Ordu, Trabzon, Rize tarafları max 28 29 lara kadar çıkabiliyor. Sıcağın en etkili olacağı zamanlarda Ordu'nun 600 km güneyinde 44 45 dereceler ölçülecekken Ordu tarafları max 26 27 ölçülecek. Yani sıcak sıkıntısı yaşamayacak yerlerden biri Karadeniz, öteki Marmara bölgesi.
-
Son 6 aylık kuraklık haritası. Bölgemiz Güneydoğu ve Doğu Anadolu kadar olmasa da Doğu Akdeniz’den Batı'ya doğru kuraklık giderek artmış. Özellikle Antalya sahil kısmında kuraklığın ne kadar şiddetli olduğunu görebiliyoruz. Marmara tarafları da mükemmel yağışlı geçirmişler 2021 in ilk yarısını. Güneydoğu Anadolu olağanüstü kuraklıkla boğuşuyor. 😔😔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.