Sahutt tarafından yazılan gönderiler

He üstelik bu da KAP'a bildirilmeyen İrfan Can Kahveci'nin KAP bildirimi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aziz Yıldırım'ı seviyordum. Gerçekten Fenerbahçe için her şeyini verebilecek ve vermiş bir başkandı. Bu saçma ve anlamsız konuşmalar çok ama çok gereksiz olmuş. Adeta soğudum adamdan

Bu adam 16092 oy aldıysa en büyük sebebi para değil Aziz Yıldırım’dır. Fenerbahçe’yi başarısızlığa, maddi sıkıntılara, taraftarlar arasında bölünmeler kimin döneminde başladığını çok iyi hatırlıyoruz. Ali Koç’un Aziz Yıldırım'dan başarısız olduğunu düşünmüyorum. Sportif anlamda birtakım sıkıntılar oldu. Ancak bu Aziz Yıldırım'ın bu şekilde haddini aşarak konuşmasına sebebiyet vermez. Hiçbir yapıcı yorum göremedim. Tamamen seçimde uğradığı hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor gibiydi. İyi ki de Ali Koç seçimi kazanmış.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Valla olabilir şubat sisteminde son dakika bir güzellik yapmasa çok pis kafayı yerdim. Sürekli radar kontrol edip buraya atıyodum bu sefer geldi diye hep sıyırıyodu vicdansızlar =D

Şubat sistemi mi :'(

Temmuz ile ilgili şöyle ufak bir fire verebilirim. İsteyen olursa diyagramları yorumlayabilirim.

Dostlar selamlar. Haftalık tahminimizi yapalım ama ondan önce bu gönderiyi görenlerden ricam bir selam bırakın da. Konuda tek başımayım. Bir şeyler yazın 😃🏃‍♂️.

Öncelikle sanırsam en serin Haziran aylarından birini geride bırakıyoruz. Normalde Nisan ayının sonuna doğru sıcaktan bunalmaya başlardık. Sıcaklıklar da rahat bir şekilde 30 dereceyi aşmaya başlardı. Ancak şu an Haziran bitiyor. Ve hala sıcaklar 30 dereceyi doğru düzgün aşmadı.

Ancak şöyle bir baktım da önümüzdeki günlerden itibaren sıcaklıklar mevsim normallerine doğru yaklaşıyor hatta birçok kıyı şehirde 37 38 lere yaklaşıyor. Tam manasıyla yaz kendini hissettirecek. Ve birkaç gün kavurucu sıcak bölgede etkili olabilir. Baş dönmesi, baygınlık geçirme, burun kanaması gibi sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu konuda dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Güneşin etkili olduğu öğle saatlerinde kesinlikle zorunda olmadıkça güneşe çıkılmamalıdır.

Bu havalar Temmuzun ilk haftasına kadar sürebilir. Peki sonra?!......

Devamı pazar🙂

Durum şimdilik böyle. Kısaca sizi de okurken sıkmadan yazmaya çalıştım. Okuyup beğeni atan elleriniz dert görmesin. 😃. Sağlıkla kalın. ☀️🌡️

Herkese selamlar. Okul 2 hafta ara vermişken biraz forum ve bölge konusu ile ilgileneyim dedim. 🙂. Öncelikle son 5 yıla göre sıcaklık açısından çok güzel bir Haziran ayı geride kalıyor yavaştan. Bu haftalık tahminimi bu akşam paylaşacağım. Temmuz ayı ile ilgili ufak tefek öngörülerimi de pazar akşamı paylaşmayı düşünüyorum bir sorun olmazsa. Sağlıcakla kalın🙂

Whisper Sergen Beşiktaş'ta kalmazsa bir Fenerbahçe'li olarak ben de üzülürüm. Kalmayı hak ediyor bence. Sezon başı Beşiktaş'ın futbolu ile sezon sonundaki futbol kıyaslanamaz bile. Çok emek verdi Sergen. İnşallah devam eder.

Hadi Sergen Yalçın Beşiktaş ile devam etmeyeceğim demiş. Konu nasıl Fenerbahçe'ye gelmiş yine? 😃😃. Sergen kaç puan öndeyken 1 golle şampiyon oldu. Az daha veriyordu şampiyonluğu. Kaç puan geriden gelen Emre Belözoğlunun suçu ne o zaman da Sergen'i isterler? Aklım almaz.

Dün Antalya’da Kaş ilçesinde gerçekleşen sağanak yağış yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bırakmış😯😯.

Tarih - 17 06 2021