Vitor Pereira Fenerbahçe'de.. Hayırlı olsun. Benim sevdiğim ve gayet başarılı bir Teknik direktör.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
mustafa28 Fenerbahçe ne zaman şike yaptı? Çözemedim
-
SERİK/GEBİZ ORMAN SAHASI
01 Temmuz - 15.25(Yükseklik: 78m)44,1 0,0 Sıcaklıklar yavaştan düşüşe geçmeye başladı çoğu yerde. Ancak günün en sıcak yeri net bir şekilde Antalya ve ilçeleri oldu. Şu ana kadar gördüğüm en yüksek sıcaklığı az önce Serik'te kaydetti MGM. Bugün geçsin artık da 🏜️
-
ANLIK
KAHRAMANMARAŞ
01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 572m)40,0 0,0 HATAY HAVALİMANI
01 Temmuz - 13.50(Yükseklik: 82m)34,3 SEYHAN
01 Temmuz - 13.36(Yükseklik: 14m)36,5 0,0 SİLİFKE
01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 10m)34,3 0,0 BURDUR
01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 957m)34,4 0,0 ISPARTA
01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 997m)34,1 0,0 -
ANLIK ANTALYA
ANTALYA BÖLGE
01 Temmuz - 13.37(Yükseklik: 47m)42,6 0,0 DEMRE
01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 25m)41,5 0,0 SERİK/BELEK
01 Temmuz - 13.46(Yükseklik: 6m)41,8 0,0 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 30m)43,6 0,0 SERİK
01 Temmuz - 13.47(Yükseklik: 94m)42,3 0,0 -
Var mı böyle başkan bir de şampiyon yapsa takımı tadından yenmez
Rahmetli dedem Trabzonsporluydu. O yüzden severim Trabzonsporu. Şampiyon olabilir bu sezon. Ben sürpriz bekliyorum
-
Trabzonspor PSG’ye hazırlık maçı teklifinde bulundu fakat Fransız kulüp 250 bin Euro ve tüm masrafların karşılanmasını istedi
+ Akşam yemeği hamsi tava. Üstüne 1000 tane Trabzon formasına bağlar Ahmet Ağaoğlu 😃😃. PSG ye
-
Aha Penaltı 🏃♂️🏃♂️
-
Pogba 🔥
-
Arkadaşın sorusunu cevapladığın için teşekkürler mehmet ali spora başladım bi yorgunluk var anlatamam arkadaşlar bundan sonra finallerimi de atlattım geçtim allahın izniyle artık beraber daha sık şekilde görüşeceğiz inşallah sıcak ataklardan tutun serin ataklara

Ne demek abi... Yoğun olduğunu bildiğim için cevap vermek istedim. İnşallah beraberiz artık😎😎🔥
-
Ama çok yağmaz değilmi inşallah aşırı bi yağmur yoktur
Hayır çok aşırı bir yağış görünmüyor. Bahar yağmuru tadında bir yağış 🙂
-
Selamün aleyküm tahminci abiler ve üye kardeşlerim ve abilerim pazartesii Giresun/Merkezde yağış varmı?
Ve aleyküm selam dostum. Evet sizin oralar bu sıcak hava dalgasından etkilenmeyen şanslı yerlerden. Pazartesi utak yağış geçişi var. Salı da sağanak yağış ihtimali mevcut. Hava gayet serin. Bahar havası tadında 22 23 dereceler ölçülecek. 🙂
-
Günaydın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugün 40 görecek miyiz?
-
Daha iyisi yok
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Fenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur
O sözlerden sonra artık
Hiçbir alakası yok. Mustafa Cengiz salladı her yere. Ne oldu bir sonuç çıktı mı? Böyle sallamalar uçmalar kaçmalar olur hep. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'deki başarısızlıktan memnun değil. O yüzden bu şekilde tartışmalar çıkıyor. Ama pek bir önemi yok.
Tekrar söylüyorum:
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ne olursa hangi koşulda olursa olsun her sene şampiyonluğa oynar. Bunu kimse engelleyemez. Bu saydığım takımlar sadece futbol kulübü değildir. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır.