Yani. Yoksa Sosa var. O devam etsin. Gerek yok Bigliaya
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
FIFA 2021'te Türkiye Ligi'nde ki en güçlü orta saha bunu da ekleyelim.

Öyle evet. Yaşı dedeme yetişmiş
-
Biglia iyi topçu. Doymuş topçu. Gereksiz topçu..........
-
🔴⚪ Liverpool, Ozan Kabak'ın bonservisini almaktan vazgeçti.
(The Sun)
-
Sanırım yaz aylarında ilk defa modellere bakıyorum. 😂😂. Değişik geldi. +28 ne be. Daha dün - 3 yeter mi diye konuşuyorduk
-
Eren sen bekle. Adana 45 i geçecek. 😃😃
-
Sinan ben bakacam birazdan. Ders çalışmayı bitireyim. Tahmin hazırlarım. Ya bu gece ya yarın sabah atarım🙂
-
Akşam modellere vs bir bakacağım. ECMWF Adana ve Hatay 43 dereceye ulaşır diyor. 😥😥. GFS aynı kafada değil. Bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ya Volkan nasıl kaptırdın bunu?😃😃
-
Yani bir bakayım akşama bir tahmin hazırlarım dedim. Bakmaz olaydım... GFS bir hafta sonraya serin hava atağı verirken ECMWF 40 dereceyi bulursunuz demiş😃😃
-
Spor haberciliğine heveslendim elimden alacaktınız yani ne diyeyim
Kim? Neyi?
-
Konu açık
-
wriscuttern ülkemizde futbol kardeşlik veya sevgi değil maalesef. Bence kapatalım konuyu. Olan oldu biten bitti. Şampiyon oldu da ne geçti elimize. Aha gene aynı yatağa gidiyoruz. Yarın aynı kahvaltıyı yiyeceğiz. Değişen bir şey yok. Konuyu açıyorum. Ama bu konuyu kapatalım. Uzamasın.... ❤️
-
Ben yazmam etmem artık. Futbol bitti benim için. Öteki takımların ne yaptığı umurumda değil. Bu sezon takip edemem zaten. Fenere bakarım ara sıra . Ama Hepimiz kardeşiz❤️
-
Senin fikrindir karışamam ama ben yapılmasınjn rezil rüsva bir hareket olduğunu düşünmüyorum
Benim takımım iyi ki yapmıyor böyle paylaşımlar. İyi ki. İnşallah da yapmaz. Yaptığı an takımıma da laf söylerim. Saçma çünkü. Ben rakibimi yendiğim zaman. Eline sağlık derim. Güzel mücadele derim. Seni yendim hahahahaha yapmam.