Sahutt tarafından yazılan gönderiler

O kazanır yok kuş avcısı. O kazanır oyun bitti çocuklar. Bu kuş neler yapmış size de altından kalkmaya çalışıyorsunuz. Yazık ne hale sokuyorsunuz Türk futbolunu. Sadece yazık.

wriscuttern bak dostum. Bunu ilk kim yaptı bilmem. Hatırlarım Galatasaray da aynısını yaptı. O gün de aynı tepkiyi gösterdim. Neden? Şampiyonsun. Şampiyonluğunu kutlamak yerine neden öbür takımlara atıfta bulunuyorsun. Şampiyonluğunu kutla. Galatasaray yaptı. Biz de yapalım. E yapma. Git öteki takımları da verdikleri emekler için terbik et paylaşımında. Sence o şekilde daha çok rakibine karşı üst düzey paylaşım yapmış olmaz mı? Bu paylaşımı yüzünden Beşiktaş'ın iyi futboluymuş, eksik kadrosuymuş bakmam. Rezil bir hareket olmuş. Çocukça bir hareket olmuş. Yazık gerçekten.

Bazı büyük liglerde şampiyonların şampiyonluk paylaşımları......!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Fenerbahçe'yi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Başka bahara kaldı. Şampiyon takımı da tebrik etmeyi tercih etmiyorum. Yaptığı paylaşımlar..... Profesyonel bir spor kulübü... Şampiyonluğu ne güzel kutlar. Sayfanın admini 7 yaşında sanırım

Ben o anlamda demiyorum ama 1 kere olur neysede kaç kere oldu ve sadece Türk milli takımı için değil aboubakar ve hasicte milli takımda sakatlandı her halta karşı çıkma bu benim görüşüm

Hitap şeklini hiç beğenmedim öncelikle. Benimle o şekilde konuşamazsın

Benim kanaatimce Enes Ünal yerine Muhammet Demir, Mahmut Tekdemir yerine de Berat ve Salih Uçan daha çok hak ediyor milli takımda oynamayı.... Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben Beşiktaştan milli takıma oyuncu gitmesini istemiyorum giden ya sakatlanır yada virüs olur kaç puan kaybettik milli maçlar yüzünden

Hiç mantıklı konuşmuyorsun. Milli maç bu. 85 milyonluk ülkeyi temsil ediyor. Avrupa şampiyonasına da ülkenin en iyi oyuncuları gider. Hangi takımdan olduğu önemli değil. Gidip aslanlar gibi ülkesini temsil etmesi gerekiyor. Hangi kulvarda olursa olsun. Koskoca bir vatan, bir bayrak, bir marş ve 85 milyon insanı da o kulvarda temsil ediyor. Ve senin söylediğine bak....... Hiçbir şey demiyorum....

Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen!?

Dostlar selamlar. Son zamanlarda geçen günlere nazaran biraz daha serin havalar yaşıyoruz. 25 30 derece bandındayız. Görünen o ki bir süre daha allaha şükür 30 derece bandını geçmeyeceğiz. Hatta hafta başı bölge genelinde aralıklarla yağmur geçişleri görülecek. Çok yüksek ihtimalle. Bu çok güzel bir gelişme. Mayıs bitmeden yağış görebileceğiz en azından. Öyle bir görüntü var şu an. Modeller mutabık gibi görünüyor. Sıcaklıklarda da yaklaşık 10 derecelik bir soğuma var. Mevsim normallerinin altına inebilecek sıcaklıklar hafta başında. Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normallerinde.... Yaklaşık 27 28 dereceler var şehir merkezlerinde. Çok terletmiyor yani. Bir süre daha terlemeyeceğiz. En azından 1 haftalık süreçte..... Tekrar konuşuruz. Hoşçakalın. 🙂🙂

Biz bu kaleciyle şampiyon olursak guinnes rekorlar kitabında adımızın olması lazım böyle kalecimi olur ya 2 atağın 2 side gol ya topa çıkmaz ya tuttuğu köşeden yer yada önde yakalanır

Goller usta işi. Tertemiz. Ersin ne yapsın