Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Sahutt hocam Fenerbahçe ye gelince olmayan pozisyon çıkartıp golleri vermiyor + (VAR) bunu değiştirmez maalesef kaç maç oldu böyle

Hocam pozisyon içerisinde gol verilmemesi gerekiyorsa zaten var uyarısını yapıp golü iptal ediyor. VAR bu yüzden var zaten

Birçok pozisyonda itiraz ediliyor. Çizgi yanlış çekilmez. Öyle bir dünya yok. Fenerbahçe Galatasaray maçında da o pozisyona iyice baktım. O pozisyonda da gayet hiçbir şey yok. Bilgisayar teknolojisi tarafından çizilen çizgiye niye itiraz edelim? Veya şöyle... Hakemlerde bir takıma karşı niye art niyet olsun?

Cüneyt çakırda böbürttü dün akşam bizi

Hadi be. Saçmalığa bak ya. Demiyor musun Galatasaray mis gibi top oynadı. Hakemi eleştirmek yerine allah aşkına 1 kez takımı eleştirin ya. Hakem takım tutuyor. Ama dünyamı en iyi 2.hakemi. FİFA hiç görmüyor bunları. Böyle bir şeyin olma olasılığı var mı? Sen mantıklı buluyor musun? Takım oyuncuları maçta 15.000 tane hata yapıyor. Hakem 1 pozisyonda kararsız kalıp aut veriyor. Oturup buna itiraz ediliyor. Bırakın abi böyle şeyleri. Her hakem her maçta hata yapar. Nasıl oyuncular hata yapıyorsa hakemler de yapar. Bakacak olursan Beşiktaşa verilen penaltıyı kimse konuşmadı. Galatasaray halemden şikayetçi. Beşiktaş hakemden şikayetçi.

IFAB kuralları çürümez. Futbolda uygulanan bütün kuralları zaten "Uluslararası Futbol Birliği Kurulu" (IFAB)

Belirler. Başkasının dediğinin hiçbir önemi yoktur.

IFAB ın kurallarına göre maç tekrarlanmalı lakin bir kural merkezi daha var o da ofsayt uygulanmalı diyor o yüzden IFAB ın kuralı çürümüş oluyor sıkıntı orada

Bu arada bugün fazla aktif değildim yarın da canlı skor var o yüzden dinlenmem lazım dı

İşte o öteki kural merkezinin ne dediğinin hiçbir önemi yok. Önemli olan FİFA 'nın belirlemiş olduğu kurallar. Başka bir kural merkezi yok. Fenerbahçe yöneticisi açıklama yaptı bugün. Takımın TFF ye itiraz ettiği kural ile TFF nin incelediği kural farklı 😂😂. Kimi yiyor bu TFF?

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş zaten her sezon şampiyonluğa oynar. Bunu sadece takımın yönetimi ve "TARAFLI BASIN "bozar. Yoksa bu 3 BÜYÜK takım her sezon şampiyonluğa oynar. Bu şekilde sezon sonuna kadar her 3 takımın şampiyonluk iddiası olması ligi güzelleştiriyor. Ayrı bir heyecan katıyor.

Yahu kardeşim IFAB kurallarına bak. Öyle objektif bir şekilde yorumunu yap. Biz UsTaD la tartıştık bu konuyu iyice zaten.

IFAB eğer top atılan oyuncu topa değmeden faul yapılırsa Ofsayta bakmaksızın penaltı verilir diyor. FİFA kuralı böyle belirlemiş. Kurala itiraz edebilir miyiz?

Maçın tekrar edilmeyeceğini biliyorduk zaten. Daha önce de yaşandı bu olay. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın başına geldi. TFF oralı bile olmadı. Kafasına göre iş yapsın. Bizim takımları da bırak sadece maç sonu ağlasın hakemden. Faaliyet? Daha ben hiçbir faaliyet görmedim.

Alanya maçını kazansaydık şu an şampiyonluk ihtimalimiz sürerdi. Boş ne desek. Şampiyonluğu bir maça bağlayamayız. Ama çok önemli bir 3 puandı o. Sorun değil. Çünkü Fenerbahçe Şampiyon 🐣🐥