Önemli değil. Şampiyon Fenerbahçe 🐥🐥
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
İşine gelmemiş Fenerasyonun.... Neyse
-
Bastır İskenderunspor😎😎
-
Eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim Sinan abi
-
Beşiktaşlı kardeşlerim farkındamısınız bonservisini alamazsak Ghezzal 3 maç sonra yok

Rosieri alacak Beşiktaş.. Ama Ghezaalı alabileceğini düşünmüyorum ben. Premier Ligde oynar bence. Ama Beşiktaş'ta oynamak isteyebilir. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynayacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Para ay pardon PSG saadet getirmiyor usta. Dön evine
-
Dostlar selamlar. Şöyle önümüzdeki süreç için önce kısa sonra da uzun vadeye yönelik bir perde açalım. Öncelikle bu bölgemiz için bahar aylarında artık klasikleşen yaz sıcaklarına bir süre daha devam edeceğiz. Zaten yağış konusu Eylül Ekim ayına kadar sıkıntılı genellikle bölgemizde. Son yıllarda Eylül ayında yazdan farksız günler yaşıyoruz keza. Ama şöyle serin ve yağışlı bahar havalarının özlemi gelecek hafta son bulabilir. Gelecek hafta bir serinleme mevcut şu anki görüntülere göre. Bazı çıktılara göre yaklaşık 10 derecelik bir soğuma mevcut birkaç güncellemedir görüyorum. İç kesimler 15 17 dereceye, kıyı kesimler 21 24 derecelere gerileyebilir. Bu çıktılara göre. Ancak ondan önce kıyılar 34 35 derecelere merhaba diyecek. Bu konuda da uyarımızı yapmış olalım.
Mayıs ayı geneli için konuşacak olursak da maalesef kurak ve sıcaklık mevsim normallerinin çok üzerinde geçeceğe benziyor. Öyle bir görünüm mevcut. Detaylar çıktıkça paylaşmayı sürdüreceğim. Sağlıkla kalın. 😊😊
-
O zaman şöyle oldun Play-off lardan sonra ki tura kim çıkar ne dersin Sahutt zaten Pazartesi 2.maçlar oynanıyor o yüzden bu haftayı böyle bitirebiliriz
Sen nasıl istersen ayarla bu haftayı. 3.ligden kimler çıkar diye sorarsın. Bilinen takım başına 250 puan olur. Ayrı olarak. Onun haricinde 6 ayrı ligden 6 maç belirle. Aynı formatta. Puan dağıtımı da bilinen maç başı 250 puan olsun.
-
Ok o zaman puan benden gitmeyecekse lazım oluyor puan ileride bana
Bak bak 😂😂. Doğru haklısın. Puan cebinde kalsın. Maçlar bittiğinde atarım puanları sana.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İskenderun Sahil Yolu😍😍
-
Bugün gece önümüzdeki süreç ve Mayıs ayı için değerlendirme yapmayı düşünüyorum. Sıcaklık ve yağış durumuna bakarız. Mayıs nasıl geçecek bir göz atarız. Mayıs ayında Bahar mı yaz mı yaşayacağız? Bunun cevabını bu akşamki değerlendirmede vereceğim..
-
gerek yok sen devam et
Yok yav ciddi söylüyorum. Bu hafta pek müsait değilim. Giremiyorum bakamıyorum çok. Al bu haftaki yarışmayı. Sana dağıtacağın puanları da göndereyim. Eğer müsait değilsen sen de bu hafta BAY😃
-
Sahutt yarışma önerim var
Misli.com 3.ligdeki Play-Off çeyrek finalinden yarı finale kim çıkar ne dersin
Bakalım Mustafam... İstersen ben puanları dağıttıktan sonr bu haftaki yarışmayı sen hazırla
-
Beşiktaşın şampiyonluğu hayırlı olsun. Ben böyle bir oyun görmedim. Umarım şampiyonlar ligi eleme turunu geçip ligimiz adına bize güzel başarılar yaşatırlar.
Gelecek sezon şampiyon direk şampiyonlar ligine. Eğer başarı sağlanmazsa 2022 de Şampiyon ön eleme
-