İyi günler herkese mutlu bir hafta sonu dilerim. 🤚🏻
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf akşam güncellemesi toplam yağış ve kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeni hocayla iyi başlangıç..
Arkası gelir inşaallah
İnsallah. Performans olarak takima epey yansımış görünüyor. Özellikle ilk yarıda müthiş, özlediğimiz milli takım ruhu vardi. Bireysel olarak hepsini tebrik ederim. İsmail Yüksek'i ayrıca keyif alarak izledim. Ve bence kalede Uğurcan Altay ısrarından vazgeçilmeli. Al İrfan Can Egribayat'ı, Mert Günok , Doğan Alemdar...Şans verilmesinden yanayım. Uğurcan çok formsuz.
-
maşallah Whisper kış başlamış bile sizde
-
Toplam yağış haritaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
240 lı saatler bizlere bir şeyler anlatmak istiyor sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Herhangi bir yere giderken ezbere bildiğim yerlerin hiçbirini bilmiyorum şu an. Öyle bir yer oldu ki Antakya, tek başıma bir yere gitsem kaybolurum. Deprem gerçeğini asla unutmamamız gerekiyor ülkece
-
Hatayspor 2 0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 3 2 mağlup etti.

-
ECMWF soğuk bir çıktı vermiş. Karadeniz dağları, yaylaları müthiş başlangıç yapar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt hocam doğum günün kutlu olsun nice beraber yıllara
dün sitede değildim fark edemedim
Teşekkür ederim kardesim benim. Insallah
-
Sahutt doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 🤲
teşekkür ederim Ercan abim. Eksik olma🤲
-
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kaç sene oldu maşallah burada geçirdiğimiz zaman.
-
-
-
Bi 2.5 kilo muza tüm boya badana isini halleder :))
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.