Cristiano Ronaldonun Arabistan'daki EV(!)İ
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fas'ta meydana gelen depremde can kaybı 2122'ye yükseldi.
-
50 cm ile 70 cm arası kar🤗...
Göl etkisi tipinde bir kar olayıydı diyerek eklemiş ..
87 bizim ülkemizde de etkiliydi.
O kış Gaziantep te askerdim ve kar yağmıştı.
Orada yaşayanlar Onlarca yıldır buraya kar yagmamisti diye konuşmuşlardı.
Vay be . Ilk defa bunu duyuyorum dayi. Bizim Antakya'da buraya 4 5 senede bir kar yagar da tutar derler. Ama Gaziantep rakım olarak da yüksek bir şehir. Her sene 3 4 kez örtülü kar olur orada takip ederim. Kilis'te bile olur. Şaşırdım
-
Hayırlı sabahlar. Mutlu pazarlar.
-
Fas'taki görüntüler pek iyi görünmüyor. Ve biz bu görüntüye yabancı değiliz.
-
Fas'ta meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 1.037'ye yükseldi.
-
Fenerbahçe Stadı'nın yeni adı Atatürk Stadyumu oldu
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
SON DAKİKA: Fas'taki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 820'ye yükseldi.
-
Hayırlı günler olsun.
-
Fas’taki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 632’ye yükseldi.
-
Gece saatlerinde Fas'ta 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelerde 300 kişi hayatını kaybetti
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çiftci izleyince ne demistir acaba 😃
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.