Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen!?

Dostlar selamlar. Son zamanlarda geçen günlere nazaran biraz daha serin havalar yaşıyoruz. 25 30 derece bandındayız. Görünen o ki bir süre daha allaha şükür 30 derece bandını geçmeyeceğiz. Hatta hafta başı bölge genelinde aralıklarla yağmur geçişleri görülecek. Çok yüksek ihtimalle. Bu çok güzel bir gelişme. Mayıs bitmeden yağış görebileceğiz en azından. Öyle bir görüntü var şu an. Modeller mutabık gibi görünüyor. Sıcaklıklarda da yaklaşık 10 derecelik bir soğuma var. Mevsim normallerinin altına inebilecek sıcaklıklar hafta başında. Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normallerinde.... Yaklaşık 27 28 dereceler var şehir merkezlerinde. Çok terletmiyor yani. Bir süre daha terlemeyeceğiz. En azından 1 haftalık süreçte..... Tekrar konuşuruz. Hoşçakalın. 🙂🙂

Biz bu kaleciyle şampiyon olursak guinnes rekorlar kitabında adımızın olması lazım böyle kalecimi olur ya 2 atağın 2 side gol ya topa çıkmaz ya tuttuğu köşeden yer yada önde yakalanır

Goller usta işi. Tertemiz. Ersin ne yapsın

Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ben maç için yorum yaptım. Fikrimi beyan ettim. Ve hakemin verdiği karar için de bunun okulunu okumuş. Bizden iyi bilir dedim... Daha ne diyeyim? Veya Hipermetrop ile ne alakası var? Neyse Yasin abim. Uzatmayayım konuyu. Ama yazdıklarım arasında ona takılman... Şaşırttı açıkçası.

Galatasaray'ın penatısına penaltı diyip, Beşiktaş'ın penaltısına penaltı değil dersen, gözlerin hipermetrop olmuş geçmiş olsun.

Yazdıklarım içerisinden bunu çekip bunu yazıyorsan yorum yapmıyorum abi. Ayrıca Allah'a şükür hiçbir sağlık sorunum da yok🙂

Hakem hatalarını sana yazıyorum hemen, Galatasaray'ın penaltısı penaltı değil, 3 golden önceki Atiba'nın dışardan çevirdiği top neredeyse 30 cm içerde, neyse bunlar bahane değil elbette, hâlâ avantaj Beşiktaş'ta.

Galatasaray' ın penaltısı net bir penaltı. Tartışacaksak Beşiktaş'ın penaltısını tartışırız. O daha sansasyonel bir karar. Elbette hakemler bunun okulunu okumuş. Pozisyonu bizden iyi yorumlar. Atibanın pozisyonunun aynısı geçen sene uçuk kaçık Alanya maçımızda olmuştu. Oluyor yani böyle kararlar. Bu kararlar Beşiktaş'ın dünkü kötü futbolunu ört pas etmeye yetmez bence. Sen de katılacaksın ki dün Beşiktaş 2.yarıdaki en kötü futbolunu oynadı. Hakem hatası vs vs vs kaybetti. Önemli olan bu. Benim söylediğim hakem hatası kesintisiz her maç oluyor. İzliyorum 3 büyüklerin bütün maçlarını. Hep tartışmalı karar çıkabiliyor. Ama herkes takımı iyi veya kötü futbol oynamış diye bakmıyor. Hakem nasıldı diye bakıyor 😂. Neyse geçelim bunları. Biz şampiyon olursak seviniriz(ama nasıl). Başkası şampiyon olursa tebrik ederiz. Helal olsun deriz. Bu kadar. Bundan öte bir şey yapamayız zaten