Keşke şansımız olsa Sahutt 2 tane bisiklet var beraber sürerdik boğazda 🫡
Seneye insallah abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKeşke şansımız olsa Sahutt 2 tane bisiklet var beraber sürerdik boğazda 🫡
Seneye insallah abim
Karda bisiklet sürme özlemi bastı 🥶
Hataylilar bu ne diyor 🫠
Yeni gelenler hosgeldiniz hepiniz. Sezon yaklaşıyor. Havist yeni sezon için profil fotoğrafı da hazır görünüyor 🥶
Hatay'ı sel vuruyor
Maşallah Antakya'da aylar sonra yağmur geçişleri oluyor
Valla bekleyecek çok kişi var bu sene daha düşük sıralamalarda birikme olabilir sonuçta 06-07 birlikte giriyor
02 03 04 05 06 07 hepsi rakip sana ![]()
Her seneki dedikodular bunlar. Sen oturup dersini çalış sağlam bir şekilde hiç bakma bu tantanalara
Bu sezon da fırsat buldukça hem bölge konusundan hem de aşağıdaki şahsi konumdan yazmaya devam edeceğim fırsat buldukça inşallah
Hayırlısı böyleymiş kardeşim,üzülme belkide bu sene istediğin üniversiteyi kazanırsın.
Üzülmüyorum ki. Gecen seneki mezun senem depreme kadar keyifli geciyordu gayet. Zaten Subat ayina kadarki calismamla yaptim o siralamayi. Yoksa 2.donem konuları kaldırılmış. Yada depremzede kontenjanı hiçbirinin en ufak katkısı olmadı bana şahsen. Depremden sonra en iyi şekilde 3 ay hiçbir şey çalışamadım da . Ne o psikoloji vardı , ne de o ortam.
(Puan olarak aramızda sadece 1 puan var bu kişiyle. Hayırlısı buymuş derim. Çalışmaya da başladım sıkı bir şekilde. Daha sağlam bir hedef de koydum üstelik
wriscuttern 3.kez tytye başlamak dışında bir sorun yok şimdilik 🫠. Hayırlı günler hayırlı cumalar herkese
Rakip sayısıda günden güne artıyor
Bekle beni 🫡
Yerleştirme sonuçları açıklandı hayırlı olsun bana ve diğer arkadaşlara Zonguldaktan devam eğitime :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
50 k siralama ile acikta kaldim. Bekle beni yks24 🫠
Bu yıl süper el nino olasılığı var mı ?
Konusuluyor bir sürü ıvır zıvır. Bakalim abim.
eğer istasyonda hata varsa son kayıtlı sıcaklık baz alınır diye düşünüyorum yani 50 dereceyi görmüşşe listeden silinmez fikrindeyim.
evet haklısın hocam. 49.5 olarak güncellendi yeni rekor. Eskişehir. Hassa ise ariza yapmış. Oysa sabah 12 den 17 ye kadar takip yapmıştım. Umarım bu şekilde devam etmez MGM. Açıklama dahi yapılmıyor çok garip