Bugün gece önümüzdeki süreç ve Mayıs ayı için değerlendirme yapmayı düşünüyorum. Sıcaklık ve yağış durumuna bakarız. Mayıs nasıl geçecek bir göz atarız. Mayıs ayında Bahar mı yaz mı yaşayacağız? Bunun cevabını bu akşamki değerlendirmede vereceğim..
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
gerek yok sen devam et
Yok yav ciddi söylüyorum. Bu hafta pek müsait değilim. Giremiyorum bakamıyorum çok. Al bu haftaki yarışmayı. Sana dağıtacağın puanları da göndereyim. Eğer müsait değilsen sen de bu hafta BAY😃
-
Sahutt yarışma önerim var
Misli.com 3.ligdeki Play-Off çeyrek finalinden yarı finale kim çıkar ne dersin
Bakalım Mustafam... İstersen ben puanları dağıttıktan sonr bu haftaki yarışmayı sen hazırla
-
Beşiktaşın şampiyonluğu hayırlı olsun. Ben böyle bir oyun görmedim. Umarım şampiyonlar ligi eleme turunu geçip ligimiz adına bize güzel başarılar yaşatırlar.
Gelecek sezon şampiyon direk şampiyonlar ligine. Eğer başarı sağlanmazsa 2022 de Şampiyon ön eleme
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alev alev. Hadi Adana Demir bastır.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu müdahaleden ne kadar zaman sonra maça çıkar bir futbolcu?
Yalnızca 1 hafta sonra maça çıkmış.
Futbolu sevenler Ronaldo der. Ama futbolu bilenler Messi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çevlik - Kale sahil yolu ve Akdeniz🇹🇷😍
-
Yazın çok adanaya gittim öğlen 32 derece gösterirdi ama resmen alev esiyordu dışarıda sanki 50 dereceydi
Adana geçen Eylül'de 49 dereceyi gördü. Çok aksiyonlu geçiyor yaz mevsimi😀. Rekora oynar her sene İncirlik Üssü
-
Yok yav ne yanması?....
Keşke biz de yazlığa gitseydik😆😆
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabah sabah ne bu zoğuk
-
Arka bahçe yavaş yavaş ürün veriyor. 😄😄
-
Var mı köy hayatından iyisi?
Bizim evin önü ve arkası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fenerbahçe TFF dün akşam ki müsabaka da IFAB kurallarının ihlalinden kural hatası başvurusunda bulundu maç tekrarı için
Doğru yapmış. Müdahale topa ellemeden önce olduğu için ofsayt kabul edilmez. IFAB kurallarına bakabilirsiniz.
-
Problem yok. Şampiyon Fenerbahçe 🐣