Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyiyim abi ne zamandır uğrayamadım çok yoğundum. Şu foruma 50 derece sıcakta bile girsem kar kokusu alıp mutlu oluyorum 😂
Gel abim hosgeldin.
-
Forumca en sevmediğimiz havalar şu sıcaklar. Bir an önce kış gelse de nefes alsak . Hayırlı günler olsun herkese
-
HS Twitter hesabı canlanmış bir anda maşallah diyelim nazara gelmesin

Görev başındayız🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
📢 Önümüzdeki hafta hem Afrika hem Basra sıcakları ülkemizi etkisi altına alacak. Dikkatli olmakta fayda var .
Anlık bildirimler için Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz.🤗
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
📢 Önümüzdeki hafta hem Afrika hem Basra sıcakları ülkemizi etkisi altına alacak. Dikkatli olmakta fayda var .
Bölge ahalisi dikkat edelim kuvvetli yagislara
Meteorolojik olarak hareketli bir haftaya girdik. Sel uyarısı, çok kuvvetli sıcak atak uyarısı dikkatli olmamız gereken bir hafta. Detayları HavalarınSesi Twitter hesabından takip edebilirsiniz 😊
Threads ı nasıl buldunuz,indirdiniz mi?
He indirdim ben . Sarıyor bence uygulama .
Takipleselim
-
Herkese iyi günler. Meteorolojik olarak hareketli olan bu zamanlarda bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarilarimiza orada da devam ediyoruz.
https://twitter.com/HavalarinSesi?t=zeql8hWRh8j3X-Xapmr0Og&s=09
-
📢 Bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarılarımıza devam ediyoruz
https://twitter.com/HavalarinSesi?t=zeql8hWRh8j3X-Xapmr0Og&s=09
-
selamın aleyküm geçmiş bayramınız kutlu olsun, ağustos başı 5-15 gibi balıkesir ve çevresi şu andaki istatistiklere bakıldığında nasıl duruyor ?
Ve aleykum selam. 5 15 ağustos şimdilik uzak duruyor. Vakti gelince bu konudan yazarım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
SON DAKIKA
Salih'in sitede yeni üyelik açmasına 4 ay kaldı
-
Her ihtimale karşı hakkınızı helal edin arkadaşlar benim varsa helali hoş olsun
Hayirdir abim neden helallik istersin . Helal olsun varsa sen de helal et