Dostlar tahminlerinizi oynanacak ilk maçtan en fazla 1 saat önceye kadar hazır edin lütfen. O saatten sonra yapılan tahminler geçersiz sayılır
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Galatasaray-Trabzonspor : 0
Aston Villa - Manchester City : 0
Eintracht Frankfurt-Augsburg : 0
Alaves - Villareal : 0
Metz-PSG : 0
Bologna-Torino: 0
Herkese başarılar ?
-
Sahutt farklı bir konu açıp bunu yapmak daha doğru olmaz mı ? Sonuçta o da bir yarışma olacak :).
Burada deneme yapalım abi. Konu açarım sonra
-
Hiç şaşırtmıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu haftaki katılıma göre puanlamayı düzenleyebiliriz. Hem herkes fikrini belirtsin...
-
gerçek mi bu şu an kazanırsak 2500
alacakmıyız gerçekten6 maç tutturun. 2500 puan ?
-
Bu arada abiler bundan sonra eğlence amaçlı yarışma yapalım. Amaç etkileşim artsın. Hem siz de puan kazanıp kışa kadar güzel bir rütbe alırsınız. Mevzu şu.
Örneğin bu hafta 5 maç vereceğiz. Mesela bu haftanın maçları
Galatasaray-Trabzonspor
Aston Villa - Manchester City
Eintracht Frankfurt-Augsburg
Alaves - Villareal
Metz-PSG
Bologna-Torino
Bu haftaki maçlarımız bunlar. Yalnızca maçları kopyalayın. Ve yanına deplasman takımı (Trabzon, City, Augsburg...) kazanır derseniz 2 yazmanız yeterli. Ev sahibi için 1. Beraberlik için 0 yazmanız yeterli.
Puanlama her bilinen maç başına 250
puan, hepsini tutturana 2500
puan hediye edilecektir.Bu maçlarla bu hafta bir deneme yapalım. Herkes fikrini belirtebilir bu arada.
-
Ön eleme güçlü takım çıkar sizin şansınıza daha doğrusu tüm Türk takımlarına öyle oluyor
Kim direk katılmayacağını söyledi? 2 puan var aramızda.
-
Bu arada Galatasaray oraya katılmayı kabul etmez. Mantıklı olun. Hem Türkiye hem de UEFA'dan men edilir. Yüksek ihtimalle orada başarı sağlayamaz... Sonra? UEFAya katılamaz hiçbir şeye katılamaz. Sıkıntılı bir karar..
-
Kursunlar abi. Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyonlar ligi şampiyonu da Fenerbahçe ?
-
Dostlar tahmin hazırlamadım bu hafta. Hiç fırsatım olmadı çünkü. Zaten önümüzdeki 10 gün güneş dışında hiçbir hava olayı yok. Ufacık yağış geçişi bile görünmüyor
-
Baktılar Fener şampiyonlar ligine gümbür gümbür geliyor. Adamlar kaçtı. Onlar da haklı yani..... Lan 20 yıl sonra şampiyonlar ligine gideceğiz olana bak. Tövbe tövbe
-
Şampiyonlar ligi neylerine yetmiyor. ??
-
İki attı takımını öne de geçirdi lakin 3-2 maçı kaybettiler.Attikları ise yaramadı.
Bu Rodallega bence büyük takımlarda oynayan birsürü oyuncudan hala daha iyi. Trabzonspor'dan Denizliye gittiğine çok şaşırmıştım. Çünkü şimdi Fenerde bile iş yapacak bir kalitesi var. İnanılmaz mücadeleci bir oyuncu. Menajer oyununa geldi biraz...
-
Çöl sıcağı geliyor...
Yaklaşık 10 derecelik bir ısınmadan bahsediyorum. Şu an zaten hava hiç de serin değil. Yaklaşık 23 derece. Yeni hafta itibariyle çoğu yer 30 35 dereceleri görecek??. Bu süreçte çok fazla dışarıda kalmamakta fayda var.... :coksıcak: