Ben Zek Çelik, Cengiz Üner, Enes Ünal izlemekten bıktım. İzlemeye katlanamıyorum tırnaklarımı yiyorum izlerken.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 50 km doğuya gelirse o kütle Antakya'ya kar bırakır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne yaşadığımızı anlatıyor bu görsel
-
Ne zaman ggeliyor eskişehire bu beyaz şeyden haahah
Gece yarısını görmeden çevirir kara
-
O kütlenin hareketi takibe değer elbette.. Yağış bırakırsa kar yapma potansiyeli var. 850 uygun görünüyor. Evet evet Nisan ayına girerken 💁🏻♂️
-
Nisan'a girerken Hatay'da kar ihtimali mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eskişehir'in havası ne değişik be abi ya
E artık orada kar görürsün. Foto edersin bol bol
-
Şu kütlenin hareketini takip edeceğim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ah hocam gerçekten çok üzücü bir durum.İnşallah bir an önce o eski günlere döneriz de ülkece,kar takibi de yaparız.Allah bir daha ülkemize afet ve felaket vermesin.Çok geçmiş olsun tekrardan,kolay değil yaşadıklarınız.
Allah razı olsun. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah
-
-
Yalnız Nisan da öyle durgun geçecek gibi durmuyor. GFS güncellemeyi gayet iyi bitirmiş.

Ciddi potansiyeli var. Birkaç güncellemede gördüm bu tarz bir görüntü
-
Snowreis41 deprem olmamış olsaydı Hatay'a kar takibi bile yapardım şu sistem.
-
-
Ağır hasarlı diyorsun,itiraz ettik diyorsun.
Kabul edilir ve yıkılmazsa evinizin ayağa kalkma, hasarı ortadan kaldırma şansınız varmı?
İtiraz sebebi bu mu,biz yapalım veya yaptıralım mı?
Yani bakınca evin kolonlarında hasar yok. Duvarlarda çatlak vs var. Çok kolay güçlendirmesini yaparsın o evin. Deprem atlatmamış gibi bir görüntüsü var. İçeriden bakınca eşyalar hariç duvarlarda bişey görünmüyor. Sıva boya vs hariç tabii. Yani o eve maksimum az hasar verilmeli. Bizim köyün tamamına yıkım verildiği için de öyle karar verilmiş olabilir. Bakarlar bizimkiler dayı. En azından yıkım çıkmazsa kafamızı koyacak bir yerimiz olur.
-
Birkaç foto edelim
Bizim evin önü. Karede görünen karşıdaki evi dün yıktılar. Yanındaki Tandır ilk depremde yıkıldı. Onun yanında görünen 2 ev 1 hafta kadar önce yıkıldı. Bizim mıntıkada kalan son 2 evden biri bizim ev. İtiraz ettik cevap gelirse yıkım olmayacak. Ama şu an ağır hasarlı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası Sümerler'den Armutlu'ya giden Yeloğlu Köprüsü. Sümerler tarafı bizim elit kesim oluyor daha çok.. Bu karedeki bütün evleri yıktılar. Hepsi acil yıkıma gitti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası bizim meşhur Saray Caddesi. İstanbul'un İstiklal Caddesi gibi. Çoğu çok eski yapı. Çoğu yıkıldı. Görmüşsünüzdür mutlaka tvde.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası Belediye binası. Depremlerde çok hasar gördü. Buralar da bomboş tarla gibi duruyor şu an. Çadırlar kuruldu. Yemek vs dağıtılıyor orada.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.