Bu kış marmara karadeniz tüm kıyılarda bir daha kar görelim 1 sene boyunca sitede yorum yazmam
Hocam görelim yazın da yorum yap. Daha mantıklı 🤸🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kış marmara karadeniz tüm kıyılarda bir daha kar görelim 1 sene boyunca sitede yorum yazmam
Hocam görelim yazın da yorum yap. Daha mantıklı 🤸🏻♂️
İstanbul bu 850 ile kar mı alır? Eren
Bundan sonra Mbappe'ciyiz
Yunanistan Ulaştırma Bakanı Karamanlis, 36 kişinin öldüğü tren kazasının ardından istifa etti:
❝Böyle trajik bir şey yaşandığında hiçbir şey olmamış gibi devam edemeyiz.❞
Accuweather Bahar Tahmini Günceldir
Benim için açık ara en kötü kış
Ben de öyle düşünüyorum
Buyurun.
GFS 234H😎
Kışı ısrarla bitirmek isteyenler. Durun derim. İskandinav blokajı oluşmasını bekliyorum sadece modellerde. Azor fena görünmüyor. Bir ucu İngiltere'ye kışı bitirmiş bile. Öteki ucunun italya'ya gelmesiyle birlikte oluşmasını beklediğim İskandinav blokajıyla hala ciddi bir sistem potansiyelini takip ediyorum..
GFS öğle güncellemesine göre Kuzey ve İç kesimleri etkileyecek bir soğuk dalga. Soğuklar bir türlü inemedi. Kuzeyden bir selam verip çekildi. İlk sistemde olduğu gibi.
26 ŞUBAT
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
Maalesef,artık kış değerlerinden uzaklaşıyoruz. Modeller de artık soğukları ülkemizden çok uzaklarda göstermekte. Mart ayıyla birlikte Afrika kaynaklı ataklarda sıklaşma olacak gibi gözüküyor.
Üstte paylaştığım görselde soğuklar ülkemizden dediğiniz kadar çok uzaklarda değil aslında. Hatta güney bölgeler hariç kış değerlerinde çoğu yer.
Gfs gece soğuk bakımından çok güzel görünüyor. ECMWF sabah da gayet güzel 👍🏻
Eline sağlık paylaşımlar için teşekkürler dayı Whisper
GFS öğle bu şekilde çıkmış.