Ortalama bu şekilde
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem potansiyeli yüksek. İstanbul gibi kıyılara kar olasılığını takip edeceğim
-
GEFS senaryo ortalaması ile de gayet uyumlu
-
ECMWF 240 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu görüntüye bak ...
Yunanistan, Bulgaristan'ı ihya etmiş adeta. Hemen ardından gelen saatlerde Trakya bölgesi de kırılır gider. Müthiş görüntü. Evet 384 H. Ama şahane bir çıktı Batı için özellikle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Malum durumlardan dolayı açıkcası kış hevesim kaçtı.
2022-2023 kış sezonu istanbul ve sahil kesimler adına bitmiştir.Büyük değişim olursa bilgilendirme yaparım.
Yaza geçişte kuraklık tehlikesi beklemiyorum el nino geçişi kışa göre yağışlı bir yaz bekliyorum ve akabinde de güzel bir 2023-2024 kışı gelebilir.
İyi bakın kendinize
Bakalım hocam. Deprem bölgesinde olmama rağmen yağış yağmur kar ihtiyacı var ülkenin. Takip etmeye devam edeceğiz en azından yağış, iç bölgelere kar takibi yapmamız lazım. Dediğimiz gibi El Nino'ya geçişte umarım yağış miktarımız artar.
-
Sevilla'nın son zamanlardaki performansına bakacak olursak...
La liga'da galibiyet alırken adeta çırpınan bir takım olarak görünüyor bu sezon.. Ligde hiç iyi gitmiyor. Tek hedefi Avrupa gibi duruyor Sevilla'nın. Bu maça ağırlık vereceklerdir. Ki şunu unutmamak lazım. Sevilla Avrupa kupasını en fazla alan takım. Şampiyonlar liginde Real Madrid neyse Avrupa liginde Sevilla odur bana göre. Fenerbahçe?
Bu sezonki Galatasaray maçını çıkarırsak herhangi bir maçtaki performansıyla dahi Sevilla'yı eleyebilecek kapasitede bir takım. Son senelerde Avrupa başarılarına adeta aç bir takım. Sevilla'yı eleme ihtimalini elenme ihtimalinden yüksek görüyorum.
6.5 galibiyete ihtiyacı var ülkenin 10.sırayı koruyabilmek için. Bunlardan 2 si umarım Sevilla maçlarında olur. Fenerbahçe'ye Avrupa kupası yolunda başarılar dilerim. Neden 22 23 yıl sonra bir başarı daha gelmesin?
-
KAA Gent - İstanbul Başakşehir
Fiorentina - Sivasspor
Sivasspor'un kurası zor kura. Fakat Rıza Çalımbay'ın Avrupa'yı ne kadar ciddiye aldığını gördük. Sürpriz olur mu? Neden olmasın. Sivasspor'u çeyrek finalde görebiliriz diye düşünüyorum son zamanlardaki performansından bağımsız. Uzun zamandır Başakşehir'i izlemiyorum. Ama Gent'i elemelisin. Grup performanslarına göre Başakşehir oyun olarak da kadro olarak da Gent'ten üstün. 2 takımımıza başarılar diliyorum. Son 8 de iki Türk takımı görmek mi? Mükemmel bir hayal.
-
Hadi bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Haydi bismillah.
Tahminim Fenerbahçe-Sevilla
SON DAKİKA
Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi Sevilla oldu
-
Hayırlı cum'âlar hayırlı günler. Kulüplerimizin kura çekimi var gündemden ayrı olarak. Başarı ve şans dileyelim
-
Haydi bismillah.
Tahminim Fenerbahçe-Sevilla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf de böyle çıkmış. Kar haritalarının da maşallahı var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul'a kar gelirse ciddi ciddi hiçbir şey yokmuş gibi sevineceğim.
-
Sakin ol. Plana güven 🤸🏻♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Deprem den simdiye kadar hatay dayim
Cadir da yatiyorum canim Antakyam birakip gitmem
Ben de Arsuz tarafındayım. Neredeyse her gün giderim Antakya'ya. Bırakılmıyor canım şehir. Ne hale gelmiş canım Antakya'm...