216 H çok hoşuma gitti nedense. 240'ı beklediğimden iyi gelebilir.
240 hiç fena değil.
ECMWF sabah güncellemesi gayet olumlu bitti. Takip etmeye değer arkadaşlar. Takibi bırakmayalım. Kış bitti demek için erken olduğunu düşünenlerdenim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur216 H çok hoşuma gitti nedense. 240'ı beklediğimden iyi gelebilir.
240 hiç fena değil.
ECMWF sabah güncellemesi gayet olumlu bitti. Takip etmeye değer arkadaşlar. Takibi bırakmayalım. Kış bitti demek için erken olduğunu düşünenlerdenim
168 H
192 H
120 H
144 H
72 H
96 H
ECMWF SABAH GÜNCELLEMESI
24 H
48 H
Forum kışı kapatmış gitmiş. Kalkın da takip edek. Ülkenin yağmur, kara ihtiyacı var.
Baktım da. İstanbul dahil kıyılarda önemli bir değişiklik olmadığı sürece kar ihtimali neredeyse 0 a inmiş
Her şey bitmiş Hatay'da...
Yeniden toplarız. Cana geleceğine mala gelsin 🤷🏻♂️. Biz Hatay'dayız hala.
sahutt mümkünse hataydan uzaklaşın bir süre
Şehirden çıkma imkanım yok. Durumumuz iyi merak etmeyin
Sahutt hocam geçmiş olsun hissettin mi bilmiyom ama
Hissettik. Geçmiş olsun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 13.03.2022
Hatay 😍
Ah Hatay. Canım Hatay 🕊️🖤
Deprem bölgelerimizde soğuklar çekiliyor. Hava ısınıyor iyice. Kısa vadede iyi. Uzun vadede tehlike arz ediyor. Önümüzde yaz var ve en tehlikeli bölgeler Doğu - Güneydoğu bölgesi. Elbette buradayız takip yaparız. Fakat şimdilik sıkıntılı görünüyor.. Deprem bölgelerimizdeki vatandaşlarımız, ben dahil, bir süre üşümeyeceğiz. Kar şimdilik gündemimizden düştü.. Bu sezon tahmin yapmayacağımı söylemiştim. Fakat deprem bölgelerini bilgilendirme amaçlı yazmaya devam edeceğim. Yazacağım yazılara Doğu - Güneydoğu bölgelerini de ekleyeceğim. Sizler de takipte kalabilirsiniz..
Deprem bölgelerimizde soğuklar çekiliyor. Hava ısınıyor iyice. Kısa vadede iyi. Uzun vadede tehlike arz ediyor. Önümüzde yaz var ve en tehlikeli bölgeler Doğu - Güneydoğu bölgesi. Elbette buradayız takip yaparız. Fakat şimdilik sıkıntılı görünüyor.. Deprem bölgelerimizdeki vatandaşlarımız, ben dahil, bir süre üşümeyeceğiz. Kar şimdilik gündemimizden düştü.. Bu sezon tahmin yapmayacağımı söylemiştim. Fakat deprem bölgelerini bilgilendirme amaçlı yazmaya devam edeceğim. Yazacağım yazılara Doğu - Güneydoğu bölgelerini de ekleyeceğim. Sizler de takipte kalabilirsiniz..
Adana mı? Hatay değil miydi
Hatay
Bu sezonki son tahmin yazım