Kışı beğenmeyen abilere tavsiyem. Halinize şükredin. Hatay 170 mm Şubat ortalaması varken 7 8 mm ile şubatı kapatıyor. 5 6 gün kar alan şehirdeki adam kışı beğenmedim diye yorum atıyor. Üzülüyorum görünce bu yorumları
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar son veriler ışığında bölgemizdeki düşük rakımlı yerler ve şehrim olan Hatay için kar sezonunu bitiriyorum. Bu saatten sonra gelecek sistemlerin çok ekstrem olmadığı takdirde bölgemize kar bırakacak seviyede olması pek mümkün görünmüyor. Maalesef verimli bir sezon olmadı. En azından kar yağışlı 1 sistem şu anda bölgemizdeki yağışsızlığa çare olabilirdi. Olmadı. Akdeniz çok suskun kaldı bu sezon. İnşallah Mayıs ayına kadar bol bol yağmur bırakan sistemler alabiliriz. Yoksa bölgemizin durumu çook kötü.
-
Selamlar arkadaşlar. Önümüzdeki süreçte bizi nasıl bir hava bekliyor özet geçelim. İstesek de uzatmayız zaten.
Bakın bu önümüzdeki 10 günlük toplam yağış haritası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi şeyler söylemek istiyorum. Ama mümkün görünmüyor. Akdeniz bölgesi 10 gün içinde hiç yağış almıyor. Bir ara iç kesimlere hafif kar geliyor. Birkaç saat sürüp gidiyor. O bile kesin değil. Maalesef durum böyle.
Mart ayı için kimseye umut tacirliği yapmak istemiyorum. Sonra sonuçları beklediğimiz gibi çıkamayabiliyor. Şimdilik görünen görüntü Mart ayına soğuk bir giriş yapacağız. Sistem ihtimali mevcut. Elbette daha 10 12 günlük bir süreç var. Şimdiden konuşmak için çok erken. Ama merak eden olabilir aranızda. Artık kar değil, bölgemizin yağışa ihtiyacı var. Elbette sistem gelirse kar ihtimalini vs konuşuruz allahın izniyle.
-
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun aslan parçası ?
-
Pazar günü fırsat bulursam önümüzdeki süreçle ilgili bir değerlendirme hazırlamaya çalışacağım
-
Arkadaşlar geçtiğimiz sistemde hepimiz gördük. Sistem ne halden ne hale geldi. Yağış esnası - 9 varken - 1 zor girdi. Bu yüzden modellerde şu an 260 lı vs saatlerde gördüğümüz çıktılar için heyecan yapmayalım. Yine üzülmememiz için sakince, soğukkanlı bir şekilde takibimizi yapalım.
-
beyler bi tane mart sistemi gelecekmiş doğrumu
Model konusunu sessizce takip et bakalım. Orada yapılan yorumları vs anla. Vade yaklaşsın bakarız burada
-
Sahutt 16-17 Şubatta yani dün ve ondan önceki gün Antalya Finike taraflarında bile kar yağmış deniyor doğru mu bilgin var mı
Doğrudur evet. Akşam saatlerinde, 6 derece ve %54 nem ile hafif kar aldı Antalya merkez ve sahil kesimleri bir süre
-
? Vay yine mi keder?
Ama artık yeter .....
Hayırlı geceler herkese
-
Radarda bir seyler var mi?
Yok
-
En az 4.9 derece daha azalması gerekiyor. Ki kütle yok zaten
-
Evet eminim uçuşan taneleri gördüm ama çok kısa sürdü hemen durdu. Bulutlar üstümüze gelirse eğer bir şeyler olabilir birkaç dakika da olsa.
Mümkün değil. Sıcaklık 4.9 derece. Nem %100. Yağış bulutu bile yok
-
Bana sorunuz vs olursa etiketleyin. Her uygun zamanımda uğrarım
-
Bahsettiğiniz 24 subat civari kirim sistemi yalan mı oldu?
O sistem olursa Avrupa'ya gider. Tahminciler bahseder olursa öyle bir şey. Ama ben ihtimal vermiyorum
-
şu an maraşa yagiyor daha kaç saat yağar
Gece ufak ufak devam eder. Sabaha karşı ömürünü tüketmiş olur