Sahutt maraştaki yağış birazdan bitecek gibi kütle o şekil hareket ediyor. akşam devam eder mi yağış
Yağmura çevirme ihtimali var. Gece yarısından sonra sıcaklık uygun görünüyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt maraştaki yağış birazdan bitecek gibi kütle o şekil hareket ediyor. akşam devam eder mi yağış
Yağmura çevirme ihtimali var. Gece yarısından sonra sıcaklık uygun görünüyor
Sefa kazancc bu gece pek mümkün değil gibi. Ama yakın sürpriz bir tarih var aklımda. Gece bakalım
Hayırlı günler dilerim herkese. Akşam uğramayı unutmayın. Işinize yarar bir şeyler illaki bulursunuz 😜
3 4 gündür geceli gündüzlü sistem takibi model takibi radar, sıcaklık takibi derken dinlenmeye fırsat bulamadık. Akşama kadar dinlenip ders çalışacağım. Sistem takibi yaparken aynı zamanda uzun vade değerlendirmesi de yaptım. Akşama hepsini konuşuruz.. Hayırlı günler dilerim
Kar bitti mi?
Yakın vade bize ne söylüyor?
Yağış durumu?
Önümüzdeki hafta kar var mı?
Ufukta sert bir sistem var mı?
Sibirya😳?
Şubat'ın geri kalanı....
Bu ve buna benzer bütün sorulara cevap bulacağınız vade değerlendirmemi akşam 23. 00 da sizlere sunacağım takipte kalınız 😊
Elbette isteyen kışı kapatabilir özgür hür iradesiyle. Fakat geçen sene kışı kapatanlar bir şekilde döndüler :snowboard:
Önümüzde maç kalmadı yaw
Şubat ayı içerisinde beklediğim minimum 2 sistem var. Sistem dediğim öyle 1000 metre üstüne kar yapar falan değil. Sistem 🙃
Sahutt maraşta da kky var sıcaklık neden yüksek kaldı acaba
850 hpa değerinden dolayı. Bu civarda gidip gelecek sıcaklık. Yağış kuvvetlendiği zaman kar yağışına dönecektir
Maalesef olmadı. Kar göreceğimizi düşünüyordum fakat bu yapmış olduğum tahminde belirttiğim kar ucundan döndü. Moralimizi bozmadan önümüzdeki maçlara bakacağız. Hem daha bugün yarın güzel yağış alacağız.. Sonrası var daha ümidi kesmeyin. İlk elin günahı mı olurmuş
Karla karışık yağmur var. Valla moralim bozuldu en azından bir geçiş, bir görsel şölen izleme fırsatımız olsaydı keşke..
Belenin birden bu kadar yükselmesi imkansız değil mi
Hayır değil. Yağış kesti. Soğuk çıkış yapıyorsa şayet gayet normal
Benim de dikkatimi çekti o
Değil mi? O da merkezi vurabilir
Bizdeki sanş ta bu işte
Denizde bir kütle var ama. Yönünü takip ediyorum
Radar ne durumda
Baktım da. Şu anki yağış çok uzun ömürlü değil.
Ula düşüyoruz yağış kesiliyor.d
Yağış kesilirse oturur ağlarız herhalde artık