GFS güzel. Hatta çok güzel. Bahsettiğim gibi soğuğu bir tık artırmış. 4'ü için özellikle.. Örtülü kar ihtimalini artırmış. Sevmeye başladım bu modeli😜
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Açar açar izlerim şu görüntüyü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gece güncellemesi başlıyor bakalım neler olacak
-
Kuzeybatı'ya dönerse düşürür.
Maraşta acayip bi rüzgar çıktı sıcaklığı düşürür mü acaba
-
Nasılsınız akdenizli arkadaşlar? Keyifler nasıl?
Müthiş 😎🥵
-
Mehmet Ali olacak inşallah hocam temennimiz o yönde. Sabredip takibe devam
-
Tutar mı peki yağacak kar
Onu tam bilemiyorum. Cumartesi günü soğuk bir iki tık guclenirse ,ki bu zor , yağış kar olarak devam ederse belki bir ihtimal örtü konuşuruz. Dediğim gibi 48 e kadar netleşir ancak. Keyifle model takibi yapalım. Gece yüksek ihtimal buralarda olurum...
-
Ki ECMWF de benzer bir görüntü vermiş . Bozmadan devam ediyor ve şu an tüm modeller mutabık üstte belirttiğim zaman aralığına. Örtü veren modeller bile var . E Hatay'in son dakika sürprizleri malumumuz. Son 48 e karar değişim görebiliriz.(Hafta sonuna radikal değişim değil yağış miktarı bazlı değişim)
-
Eser14 inşallah bozulmadan bu şekilde gelir. Sıcaklık çok uygun Cumartesi akşamından pazar sabahına kadar kar var. Rüzgar yönü poyraz. 850 de saf kar için uygun
Bunu yazmışım en son abim
Değişme oldukça bilgilendirmeye çalışıyorum zaten. Dersler vs başladığı için ancak bu kadar fırsat bulabiliyorum.
-
Eser14 inşallah bozulmadan bu şekilde gelir. Sıcaklık çok uygun Cumartesi akşamından pazar sabahına kadar kar var. Rüzgar yönü poyraz. 850 de saf kar için uygun
-
GFS Öğle günceli en sıcak güncelleme çıkmış. Kısa vade için soğukları artırmış ama. Cumartesi Pazar için. Akşam ne diyecek acaba
-
Sahutt bu gece için kahramanmaraş için ne söylersin
Gece geç saatlerde, sabaha karşı da olabilir bu, yağış kara çevirir hocam
-
Aleyküm selam.
Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar.
-
Acaba ECMWF ne gösterecek. Israrı devam eder ve soğukları bir anda 100 km kuzeye atmazsa(!) iyi gidiyor demektir. Çünkü 120 saatlik kar haritalarına artık kar görünmeye başladı. Bu vadeye kadar düşmüşken olumsuz değişim istemiyoruz
-
Şu an yağış başlasa bile sıcaklık yüksek. Nem 99 seviyesinde. Sıcaklığın 0.5 derece bandına düşmesi gerekir kara çevirmesi için yağışı. Yağış başladığında sıcaklık artacaktır. Ama dediğiniz gibi hava üşütüyor. Beklenenden soğuk gidiyor