Uygun gibi görünüyor da. Hatay böyle son saniyelere oynar illaki
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın geceyi takip edeceğim. + Belirttiğim tarihler
-
3 Şubat gece. 4 Şubat sabah. 5 Şubat sabah ihtimaller var. Gündüz sıcaklıkları dahi düşük görünüyor da kar için yetecek mi?? Hatay sever sürprizleri
-
Sahutt hocam Maraş cumartesi pazar kar alır gibi duruyor öyle yorumladım sence?
Hocam yağış olduğu takdirde en şanslı merkezlerden biri Maraş. Sorun yaşamaz Pazar örtülü kar alır diye düşünüyorum hatta..
-
Bu arada Antakya güzel yağış alıyor sabahtan beri. Bugünkü molalarımda dışarıyı izledim sadece 😜. Yarın 50 kg açıklanır mı acaba bugün düşen yağış...devam edecek çünkü yağış
-
Maşallah yağışa bak😎
-
Maşallah Doğu illerimiz de güzel kar alıyor. Oraları da ekleme edelim.. Güzel görüntüler var sosyal medyada. Ayın 10 una kadar ciddi kar yağışları görünüyor. Bitlis Bingöl gibi şehirler 50 cmyi aşmış. Daha da devam edecek inşallah
-
Dağlara baktınız mi
Kafamı hiç çıkarmadım dershane kütüphanesinden
-
Offf 2 şubata kadar riskli ama bakalım
Her şey güzel gidiyor aslında. 4 Şubat'tan sonrası takibe değer. Dersler yoğunlaştığı için daha az takip yapacağım . Ama her fırsatta buradayım
-
İlk 100 saat içerisinde Hatay'a kar verdi GFS öğle güncellemesi. 4 Şubat sabahına
-
ECMWF müthiş. Gerçekten sevindirici bir görüntü. Hatay ve Maraşa 168 192 arası örtülü kar vermiş. Adana ve Mersin dahi kar görebilir demiş. Kar senaryoları Hatay merkez için 10 cm'ye çıkmış 😎😎😎
-
Kar seviyesinde olsa sıcaklıklar o tarihte şov yapar Hatay da sıcaklık sıkıntı gibi
Sıcaklık sıkıntı. Maşallah GFS 1 güncellemede hiç etmiş 6 Şubat'ı. Bizim ihtimaller 8 Şubat'a gitti yine
-
Trakya sever bu görüntüyü
Ben 168de takılıcam biraz 😎🤸🏻♂️
-
Güncelleme durdu ama devamında tekrar kar alacağız sanırırm
6 Şubat'a kar. 8 Şubat'a da eh işte verdi. GFS güzel istikrar sağladı. Gem de aynı şekilde. Sıra ECMWF'de
-
Güncelleme durdu ama devamında tekrar kar alacağız sanırırm