Asıl yağışımız kar olarak düşüyor. Tam da hayalimdeki gibi....
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne yapsak rekora falan mı oynasak.... ??
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Görüntüler güzel. İnşallah akşam ECMWF de bir şeyler verirse. Burasını atış poligonuna çevirebilirsiniz. ??. GEM size en baştan söylediğim gibi. İstikrarını hiç bozmadı. Ben de bozmadım. Modeller bozdu. Ben yine bozmadım. ?
-
Allah'ım sevgililer günü hediyesi bu olsun ??

-
nereye Sahutt
Size ilk salınıma verdiği kar seyirlik ancak. Hatay bu siklonda asıl payı yiyor
-
Ve yoğun başlıyor. Ayın 17 si öğlen başlar. Akşam 19 a da muhteşem bir görüntü vermiş. Saat 01 de yağış devam ediyor. Sabaha karşı bizi terk etmiş oluyor. Şu görüntüye göre. Örtü oluşumu da gözlenir rahat bir şekilde. Merkez şu görüntüde 7 8 cm ye oynar(ANTAKYA)
-
78.saat kar başlıyor
-
Aman aman. GFS ye gözlük takmayan ılıkçıdır. Muhteşem.

-
GEM de şöyle bir durum var kar 18 sularında başlar diyor. Sadece gece yağacak olan yağışta bir tık kısmış. Onda da düzelme görürüz. GFS öğleni takipteyim
-
sahut hocam kahramanmaraş'a kar yağacakmı tahminlerin nedir Sahutt
Dün haritada belirttim. Ve tahmin yazdım. Ama hala aynı soruyu alıyorum. Evet Kahramanmaraşa kar yağacak. 2 3 sayfa geriye gidip haritalı tahmini inceleyip beğeni atabilirsiniz
-
GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eco 90h çok iyi yoksa ben mi yanlış görüyorum
İyi değil. Bize anca 0 veriyor. Bu kar için yeterli bir 850 hPa sıcaklığı değildir
-
Güzel kar vermiş. Kontrol gömmüş. Yağış miktarımız her güncelleme iyileşiyor.
-
Yeni güncellemeden sonra Kahramanmaraş'a ne verdi modeller onu merak ettim. Yorumlayamadığım için senden rica ettim acaba ne verdi diye. Tahminini okudum üşenmedim emeğine sağlık.
Anladım. Pek bir değişiklik yok. Kar alacaktır maraş.
-
Arkadaşlar. Daha bitçr saat önce detaylı bir tahmin yayınladıım. Biirkaç saufa önce. Tahminde yazdığım şeyler neden bir daha soruluyor? Okumaya mı üşeniyorsunuz? Anlamış değilim