Dün kar yagmaması büyük hayal kırıklığı oldu. Bütün veriler desteklerken şartlar bu kadar uygunken olmaması üzdü biraz. Ama iyi yağış aldık. Hemen hemen 150 metrelere kadar indi kar Güneydoğu bölgesinde. Güneydoğu olarak iyi bir kış geçiriyoruz. Darisi inşallah tüm ülkeye . Sonraki sistemleri izlemeye başladım. Takip edelim ☺️
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık dayı. Whisper
GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Maşallah güneydoğu bu sene çok iyi gidiyor. Barajlar muhtemelen fullenir bu sezon .
-
Kilis 17 cm
Gaziantep 18 cm
Sanliurfa 18 cm
Mardin 23 cm
Diyarbakır 18 cm
Bitlis 135 cm
Maraş havalimani 30 cm
Adiyaman 16 cm
Resmi ölçümler . Anlık kar kalınlıkları
-
Hatay yine uygun koşullar varken 1 derecede 24 saat yağmur aldi. 😃
Kar siniri 200 metrenin altına inmedi
-
-
Nasıl gidiyo Hatay olur mu rekor
yağmur sabahtan beri. 1 derecede 😃
nasıl katlanmisim bunca yıl 🥱
-
Sahut hataya gittin buralar yine çoşuyor sizde yokmu birşeyler
Valla başlamadı daha. Gece insallah bakalım
-
Kar degerlerine iniyoruz yavaştan. 1.2 derece olduk
-
hatay su ana kadar tamamen hayal kırıklığı
-
Akdeniz tayfada olmasa foruma giren yok, aksiyonunuz bol olsun ❄️❄️
Güneydoğu da olsam daha fazla şenlik var orada . en kötü yer 20 cm alacak
-
Belen beyaz örtü çekmiş Sahutt
Evet çok oldu. Kar siniri 250 metre civarlarına düştü şu an. Antakya da 2 derecenin altına düştü
-
jubayl ben de yazmaya gelmiştim. 500-600 metre civarına kadar inmiştir şu an kar sınırı.
Merkez 3 derece civarında yağmur var. Asıl aksiyon akşam saatlerinde görünüyordu. Bakalım allah utandırmasın. Hayırlısı ile gelsin insallah
-
24. saatteki kar haritası böyleyken nasıl heyecanlanmayacaksın ki?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.