Konumda yağmur var hafif ince ince usulca nazikçe hava soğuk keyfim yerinde.
En sevdiğim havalardan biri
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumda yağmur var hafif ince ince usulca nazikçe hava soğuk keyfim yerinde.
En sevdiğim havalardan biri
1 gün modeller kötü çıktı vermeye başlayınca kurudu buralar. Dün olsa 1 saat öncesinden itibaren onlarca mesaj olurdu. Neredesiniz dostlar birazdan başlıyoruz
![]()
Buradayız 👀
izmir için ilerleyen günlerde kar ihtimali varmı
ECMWF'nin verdiği kadar değil de soğuk yağış çakışması elbette İzmir için de ihtimal dahilinde. Siklonik bir sistem olduğu için modellerde her 6 saatte bir bir anda mutlu olup bir anda üzülebiliyoruz. O yüzden kar haritalarına veya detaylara bakmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. 2 güne daha net bir şeyler söylebiliriz hocam. Ama ihtimal var takibe devam. İyi forumlar 😊
Nedir durum İstanbul'daki arkadaşlar? Var mı kar alan ilçeler?
Bence yoruma kapatılmasın. Bu sitenin diğerlerinden bir farkı olsun. İsteyen istediği yorumunu kurallar çerçevesinde özgürce yazabilsin. Diğer Forum sitelerinde ufak bir farklı görüş sundun mu hemen banlanıyorsun. aynı durum burada olmasın diye düşünüyorum.
Genelde belirli kitle geliyor ve yazıyor.
Az dikkat ederiz olur biter
Şu 2 yorum noktayı koyar bence. Konu dışına çok çıkmayalım yeter. Yoksa burada amaç gönüller bir olsun. Vakit geçsin. Biraz bilim biraz sohbet.. Snowreis41 bireysel bir durum yok hocam. Gece güncellemesi başlayacak yarım saate Melih08 hocam paylaşıyor. Orada olalım :alkıs:
Valla ben cumartesi ve pazar gunu en kotu karlakarisik yagis bekliyorum Hatay merkeze bide modeller carsamba gunu rayina oturur bu sene hava da tutarsizlik var kafaniza takmayin bu sene subat ayi muhtesem gecme ihtimali cok yuksek insallah.
Aynen katılıyorum hocam. Karla karışık yağmuru takip ederiz. Olmadı bineriz Harbiye dolmuşuna gideriz harbiyeye 😝😝
Adana-Feke İlçesi İnderesi Yaylası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Önceki sayfada kalmasın
Beklentimi en düşükte tutucam diğer türlü moral bozuyo gerçekten
En uygunu. Yağışımız var. Önümüzde takibe değer koca bir Şubat ayı var. Vs vs. Ki Şubat'ın ilk haftası kaçırdık diyelim. Bırakacak mıyız takibi? 9 10 Şubat?
Gfs gece güncellemesi paylaşan yoksa paylaşabilirim
Sende hocam 🤸🏻♂️
Antakya'da mükemmel yağış oldu biraz önce. Bir süre devam etti. Özlemişiz. Devamı da var. Kendimizi kar takibine kaptırdık. Bu yağışı atlamayalım
Vay maşallah maşallah. Doyulmuyor izlemeye. Allah artırsın
Sefa kazancc olsun takibimizi yapacağız elbette. 😊
Model hariç her şey konuşuluyor bu konuda gerçekten. Bir yorum güzel diyor mükemmel diyor. Hemen altında sistem gitti diyor biri. Of yağmur mu yağacak yorumları. Acaba bunları bölge konularından mı tartışsak arkadaşlar. Çünkü ben bu konuda model takibi yapmaya çalışırken çok zorlanıyorum. Bilen hocalarımızın yorumlarını cımbızla çekmeye çalışıyorum. Yorum yazarken konuyla alakalı yazarsak sevinirim. İyi forumlar...
Tüh yağmur yağacak! Arkadaşlar kuraklığın farkında değilsiniz sanırım. Burun kıvırmanın gerçekten sırası mı?
Neyse İstanbul takip edelim 😬😝