Öteledikçe öteliyor gerçekten moral bozucu
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs yedi 5 6 sistemini
-
Geçmiş olsun ☹️☹️
-
Hocalarım bence benim tavsiyem bi anket yapalım hava watsap grubu kurulsun hocalarım bence çok güzel olur
Forumun ne anlamı kalır ki hocam. Forumda binbir sayfa var yazıp yararlanabileceğimiz
-
Girdim neredeyse tüm konularda 150 beğeni attım. Günlük rutin

-
Arkadaşlar sadece güncellemeye odaklanalım diğer modeller konuşulmasın rica ediyorum sonra bölge tartışmasına gireceğiz kimi modeller kimi bölgeler için olumlu kimiside olumsuz GFS öğle güncellemesine odaklanın şimdilik boşverin diğer modelleri.
Çok güzel bir yorum teşekkür ederim kendi adıma...

-
onurtugtekin23 hocam senaryolar arasında vardır. Sosyal medyada insanları dolduruşa getirmeye yönelik paylaşım yapan şahış vb kişileri takip etmek elbette sizlerin fikrine kalmış. Fakat 5 atom bombası veya vorteks ihtimali şu an yok. Atom bombası iddiası bilimsel mi o konuda da emin değilim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. E biz de yapalım 🤸🏻♂️
-
Şubat ayında Hatay merkeze kar yağar mı? Bilene 500 puan atalım. (Beğeni atmayana puan yok😜)
-
Gelecekse ilk sistemin yağmur olmasına razıyım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF güzel çıktı. Gayet güzel çıktı. Miktarlara takılmak için çok erken de. Hatay merkeze bile kar verdi. Olumlu yönde güzel değişim gördük ECMW'den
Alıntı edem önceki sayfada durmasın
-
Yeni gördüm hocam geçmiş olsun Sahutt.
Teşekkürler hocam toparladım şükür. Takibe devam 😎
-
ECMWF güzel çıktı. Gayet güzel çıktı. Miktarlara takılmak için çok erken de. Hatay merkeze bile kar verdi. Olumlu yönde güzel değişim gördük ECMW'den
-
Günaydın hayırlı sabahlar herkese
-
Elinize sağlık Sahutt hocam.
Teşekkürler hocam.