GEFS senaryo ortalaması iyi gözükmüyor şu anlık. Bakalım takipteyiz. Sabah nasıl bir çıktı bir çıktı verecek
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim öncelikle. Whisper toparladım dayım. Acaba yediğim bir şeyden dolayı mı öyle oldu diye düşünmedim değil. Ama 3 5 saat uyudum iyi geldi.
-
Günaydın. Gece güncellemesi 7 si akşamına hafif olmak üzere gece saatlerine kadar seyirlik kar görürsünüz demiş. 6 sındaki yağışı kısmış. 6 sında yağış alırsak bu kar olur bu güncellemeye göre. GFS'nin bu verdiği sinoptik en içime sinen sinoptik diyebilirim
-
Kendimi iyi hissetmediğim için gece takip yapamayacağım sanırım. Soğuk aldım herhalde. Sabah güncellemelerinde toparlarım. Hayırlı geceler olsun.
-
Ecmwf güzel. 168 min 200 250 km doğularsa tüm ülke için daha iyi bir hal alır
-
216 ECMWF
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 216 GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne yaptın hocam 2 3 kmlik yolu 😂
Google'da 30 der 🤸🏻♂️🤸🏻♂️
-
-
şöyle bi 30-50 km doğulu olsa ne güzel olacak
Hocam yapma Sarıyer Beykoz arası 30 km... 😬😬
-
192 toparladı bir nebze.
-
Bu sinoptiği nasıl GFS ile kıyasladınız anlamadım orasını. Ülkenin batısı için bile fazla batılı. 144 de öyle
-
Belkide sezonun en önemli güncellemelerinden biri yine maçın kopma anı
Katılıyorum. Doğulu indiği halde kıyılar sıkıntıya girer. Batılı inmesi daha uygun görünüyor. Fazla batılarsa İtalya riski
-
Ecmwf için ben rezerve yapmıştım hocam.
Buyurun hocam.
-
İstinye sahilde 20 cm kar göreyim 1 yıl foruma girmem
Abim inşallah görmezsin mi diyem ne diyem anlamadım. Mahmut diyem 🤣🤣
-
Ülkemizin coğrafi konumu kaymadan paylaşan yoksa güncellemeyi alabilirim :snowboard: