20 cm kar göreyim 50k o zaman
Ben 20 cm göreyim 150 k atayım 🤸🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur20 cm kar göreyim 50k o zaman
Ben 20 cm göreyim 150 k atayım 🤸🏻♂️
Müthiş...
Öteki sistemin tarihini birkaç kez belirtmiştim. Bir daha belirteyim. 10 12 Şubat arasına bir kez daha polar kökenli bir salınım verdi gfs. Gayet güzel
8 9 Şubat da uygun kar için. Yağış kararsız.
Güzel. 6 7 Şubat bizim için olumlu GFS'de. Hafif kar verdi.
Gfs binası nerede hocam? 😀
ABD olması lazım
Oyle bir risk olduğunu sanmıyorum ama sogukta problem cikmaya basladi. Sinan abi cidden dediğin gibi oldu ama sende bişey var çözemiyorum 😊
Aksine ben İtalya riskini hiç az görmüyorum... Ecmwf'den inşallah GFS ye destek gelir akşam ..
İyi iyi
Severiz kıyıdan köşeden sistem koparmayı.. 😎 :snowboard:
İtalyanların GFS binasını bastığı söyleniyor 😜😜😜
Marmara dek alır bu şekilde Harunsalman . İstanbul için emin değilim.
Öfffff❄️😍
Bölgeclik yapmadan yorum yapacak olursak İtalya riski yok diyor gfs. Birçok gefs senaryosu dümdüz italya'ya atmıştı sistemi.
Arkadaşlar bu arada reklam arasına girelim. Gerek bölge konularında gerek model konularında paylaşım ve bilgilendirme yapan hocalarımıza beğeni atmayı unutmayalım. Maksadımız hem konulardaki etkileşimi artırmak, hem sorumlu ve paylaşım yapan üyelerimizin hem ilgi ve alakasını hem de moralini artırmaktır. Unutulmamalıdır ki amatör meteorolojiye gönül veren bizler bu işten hiçbir maddi kazanç elde etmemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim 😊
Arkadaşlar bu arada reklam arasına girelim. Gerek bölge konularında gerek model konularında paylaşım ve bilgilendirme yapan hocalarımıza beğeni atmayı unutmayalım. Maksadımız hem konulardaki etkileşimi artırmak, hem sorumlu ve paylaşım yapan üyelerimizin hem ilgi ve alakasını hem de moralini artırmaktır. Unutulmamalıdır ki amatör meteorolojiye gönül veren bizler bu işten hiçbir maddi kazanç elde etmemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim 😊
Arkadaşlar güncelleme öncesi ufak bir hatırlatma . Gerek bölge konularında gerek model konularında paylaşım ve bilgilendirme yapan hocalarımıza beğeni atmayı unutmayalım. Maksadımız hem konulardaki etkileşimi artırmak, hem sorumlu ve paylaşım yapan üyelerimizin hem ilgi ve alakasını hem de moralini artırmaktır. Unutulmamalıdır ki amatör meteorolojiye gönül veren bizler bu işten hiçbir maddi kazanç elde etmemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim 😊