GEFS senaryo ortalamasında Hatay'a kar miktarı 3 cm.. Dün akşam 0.9, gece 1.9 du. Geçen sene kar aldığımız sistemde de bu şekildeydi kar miktarı.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf 192 de korkuttu biraz. Fakat bence iyi. 240 ı çok iyi geldi. 192 biraz doğularsa 4 5 6 sistemi bize de yarar. 👀
-
Günaydın. Evet istediğimiz çıktı tam da bu şekilde. GFS sabah güncellemesinde çok daha Doğulu indirmiş akşam ve geceye göre. Bize yarayacak sinoptik bu şekilde bir sinoptik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beğenmedim. Bu şekilde gelirse iç bölgelerimize katkısı olur. Soğuk doğru düzgün yaklaşmıyor. Temennim GEM gibi bir senaryo. Sabaha tekrar bakarız👀
-
216 saatte farklı bir sistem girişi oldu. Soğuk çekirdek GFS ye göre güçlü. Ama hem gfs hem ecmwf hem gem akşam güncellemelerinde ayrıştı. Severiz böyle sistemleri... Takibe devam. 00.30 da görüşmek üzere ☃️
-
Bir tık batılı geldi 192h
-
Ecmwf güncellemesi başladı. Bakalım nasıl bir çıktı sunacak 👀
-
GFS Avrupa riski için sinyal yaktı. İlk kez böyle bir çıktı. İnşallah ısrar etmez. Ecmwf'nin ne diyeceği çok önemli. 21 de buradayım 👀
-
Sistemin baş mimarı GEM ise bu şekilde.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Olmadı. İtalya'ya doğru kıvrıldı. Ana fikir olarak beğendim güncellemeyi. ECMWF ne diyecek bir de ona bakalım
-
Hala temkinli bir şekilde sistemin inişini bekliyorum.. Ege'de ya da Kıbrıs civarında oluşacak bir AB bizim için en iyi senaryo olur
-
Azor çok güçlü. Önünde parazit yok.. Çok temiz yükseliyor
-
Tek kelimeyle öğlene göre daha iyi. Bariz daha iyi.
Sistem 180.saatte daha batılı ama daha güçlü iniyor ...
-
Akşam burada olmaya çalışalım. Güncellemelerden sonra durum değerlendirmeleri yaparız. Anlık takipte olacağım ve anlık bilgilendirme yapacağım bir sıkıntı çıkmazsa. 😊