Yani yoksa Beşiktaş veya Galatasaray muhteşem futbol oynamıyor. Ben bütün takımların maçlarını izliyorum az çok.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam zeka var ama oyun yok kayseri maçı hariç fenerbahçe büyüklüğüyle kazandı fb de ışık yok
Aynı takımı mı izliyoruz biz? Bir takım oynadığı futbol sayesinde kazanır. Büyüklükle falan alakası nedir? Anlamadım. Fenerbahçe de şu an Süper Lige göre gayet iyi futbol oynuyor. Sivas maçında kötüydü. Orada hava - 13 dereceydi. Bizde 0 derece olduğu zaman dışarı çıkamıyoruz. O kadar da anlayış gösterir bir taraftar sanırım
-
Başkanda ticari zeka var. E para da var. İşi bitiriyor istediği biçimde.
-
Benzer işler işte. İrfan Can Kahveciden kendi mevkisinde daha iyi az futbolcu var. Nasıl performans gösterecek? Onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
-
O da olur İsmailim. Her şey sırasıyla. Şu an lider. Gayet de istikrarlı gidiyor. Sezon zevkli geçiyor. Ama ne var biliyor musun?
Sabah acaba bu adamı nasıl alırız diye düşünen adamlar, gelmişler oyuncuyu kötülüyorlar. Problem değil. Yakın ya hani. Rizede bir aslan vardı. Fener o aslanı açıkladı sonra. Bir sezon sonra 20 milyon a yakın para kazandırdı takımına.
-
Fenerbahçe
Bir oyuncuya
Talip olursa
Alır!
-
Lig zevkli geçiyor ama. Ben seviyorum böyle çekişme olunca.
-
Fb gs kadar zor değil dedim ben herhalde Antalya ve Konya 3.büyüklere napmış ilk yarıda baya iyiler yani
Her maçın ayrı zorluğu vardır....
-
Güzel ve bol yağışlı bir sistemin sonuna geldik. Peki bölgemiz için kış bitti mi? Bölgemize ne zaman soğuk tekrar gelecek? Önümüzdeki süreçte yağışlı hava var mı? Yağışlar ne zamana kadar bölgemizi terk etti? Ve en çok merak edilen soru. Bölgemizde kar yağmadan kış bitecek mi? Hepsinin cevabı yarın gece yapacağım kısa ve orta vadeli tahminde....
-
Maaşallah. Son 24 saatte bölgemizde ölçülen yağış miktarı. Kış bitti mi? Kış daha yeni başlıyor ?⛈️
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hatayda gök deliniyor adeta. Çok kuvvetli dolu yağışı da etkili oluyor.
-
Hatayda su seviyesi bilek boyunu geçti. Yağış çok kuvvetli devam ediyor....
-
Insallah o sistem bize yarar o zaman.
Beklentimiz ve temennimiz o yönde...
-
Kahramanmaraş gök gürültülü kar yağışlı....

-
Hatayda çok kuvvetlendi yağış. Su baskınları yaşanıyor.....