Azor fazla batılı değil mi?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
akşama göre güzel gidiyor
Evet aynı fikirdeyim.
-
Altyapı yüzünden trafikte aksamalar yaşanabilir sadece.. O yüzden yola çıkacak hemşehrilerim tedbirli olmalı..
-
Sel, su baskını riski görmüyorum pek...
-
Yarın, akmasa da damlar diyebileceğimiz güzel hareketli bir gün Hatay adına...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın Hatay'da epey soğuk ve yağışlı bir gün olacak. Tam anlamıyla kış havası🌧️🌬️
Amanoslar sağlam kar yağışı alır yarın☃️
1 hafta öncesinden bahsettiğim Ocak 7 8 civarı sistem modellere ciddi şekilde yansımaya devam ediyor. Bölgemizde de ciddi kış koşulları yaşanabilir. 👀☃️
Keyifle takip ediyorum modelleri. En azından kurak döngü kırılacak gibi duruyor. Güzel günler yakındır. Bilgilendirmeyi sürdüreceğim. Siz de gelişmeleri(Diyagram, yağış haritaları vs) buradan atabilirsiniz. Sorularınız varsa da gece güncellemesinden sonra cevaplamaya çalışırım. İyi akşamlar 😊
-
Çok güzel bitirdi
-
Ecmwf kontrol
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yılın son pazar gününden herkse günaydın. Hayırlı sabahlarınız olsun
-
EnesT_ Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻
-
240 gayet güzel. Umut vadediyor.
-
Gfs bu istikrarını sürdürürse bölgemizde Adana, Mersin dahil çok sağlam kar yağışlarıyla karşılaşabiliriz. Toplam kar haritasında ise Hatay civarına 10 cm kar vermiş😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS ye şapka çıkarırım. Maçtan sonra yazacağım... 😎
-
Tarih Ocağın 7, 8, 10 u.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu soğuklar bölgenin tamamında rekor soğuklara nedem olur.. Abartı bir çıktı mı bu emin olamadım... Bu tarz bir beklentim var çünkü. Bu şiddette olur mu? Bekleyelim orta vadeye girsin bakalım..
-
Size bahsettiğim Ocak 2.haftasına doğru olan sistemi dün gece GFS çok güzel özetlemiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.