Herkese selamlar. Bahsettiğimiz ve belli bir süre" İstanbul'a 5 Aralık'ta kar geliyor " diye manşet geçilen sistem Avrupa'da etkisini göstermeye başladı diyebiliriz. Sistem belli bir süre Avrupa'nın birçok noktasında ağır kar yağışları bırakacak. Ülkemiz coğrafyasını ise minimum 12 15 gün boyunca daha sakin, ılık ve yağışsız havalar bekliyor. Elbette Grönland'ın etkisini kışın hemen başında göstermesi şanssızlık olsa da Aralık sonuna doğru kıyılara kar potansiyeli olan ilk ciddi sistemin ülkemizi etkileme olasılığı var. Takip ediyorum. Bu döngü Aralık ayının en azından 17 18 inden sonra kırılıp bir süre sonra lehimize dönecek diye düşünüyorum. O zamana kadar bize düşen sıkılıp bunalmadan model takibi yapmak.. Takipteyim. Takipte kalın... Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.. 😊
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncelleme sonunda da sağlam bir Azor görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık 2.yarısı için bir fikir sahibi oluruz birkaç güne
-
İç bölgelere güzel kar verdi. Genel olarak güzel yağmur yağışlı bir sistem ayın 15i civarı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wriscuttern hocam müsaitsen önemli saatleri atarsın
-
Günaydın hayırlı sabahlar. Whisper C dayı
-
Allah korusun
Birkaç gün sevinecek Avrupa. Aralık 14 ünden sonra bir beklentim var benim. Öncesinde Grönland sadece model takibinde canımızı sıkacak
-
Bakalım Sahutt bu sezon uykusuz geceler erken mi basliycak 😈
Aktif Sibirya beklentisi olan bir ocak düşün.. Severiz
-
Sefa kazancc hoşgeldin hocam. Bakalım model takiplerine başladık yavaştan.. Bir haftaya şenlenir ortam
-
Whisper eline sağlık dayı. Grönland soğut Avrupa'yı. İşimize yarar. Blokaj sonrası sistemin bize doğru gelmemesi için bir engel yok
-
Öğlene göre bariz bir fark var
174 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Var mı GFS paylaşacak gönüllü. İçeriden kesin bilgi var sağlam bir Grönland arkasından sistem geliyo
-
Angora aslında ilerisi için çok da kötü sayılacak bir senaryo değil. Kısa vadeyi çöp eder. Yağış bakımından Batı iyi yağış alır kısa süreçte. 2.hafta daha sert bir sistemi konuşuruz bu güncele göre
-
Hayırlı akşamlar herkese
Sana ve herkese hayırlı akşamlar dayım
-
GFS öğlen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Paralel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.