Yarın gece bir analiz yapmayı planlıyorum. Takipte kalabilirsiniz. Az çok kafamda ve modellerde belli olmaya başladı sistem. Hala belirsiz yerler var ama. Onlar da yavaş yavaş otursun. Konuşalım. ?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
MrMyca sizin bulunduğunuz bölge de rakım açısından şanslı bir bölge. Bulunduğunuz bölgeye soğuk girişi perşembe gününü buluyor. O günden itibaren düşecek yağış kar olacaktır. Soğuk çekilmeden bir örtü söz konusu olur mu? Orası vade yaklaşsın konuşulur. İyi akşamlar diliyorum.
-
Ancak cm tahmini için erken....
-
MrMyca ecmwf bitsin bakarım. ????
-
Durumlar kötü gibi hatay icin yine kar alamayacaz sanirim.
Kötümser konuşmak istemiyorum. Ama maalesef görüntü o yönde. Henüz vade kısa vadeye bile girmedi ama. Siklon rotasına bağlı her şey. Soğuk çok erken çıkıyor. Şöyle bir 10 saat geç çıksa bizim için yeterli. Ve bu imkansız değil. Takibe değer en azından
-
Akşam güncellerinden sonra tekrar ufak bir değerlendirme yapalım
-
Antalya akseki bölgesi ne olur ??
Bir sıkıntı olmaz. Rakım sayesinde yağış kar olarak düşer
-
Hatay yine sınırda. Soğuklar çok hızlı çekiliyor maalesef. Kahramanmaraş sıkıntı yaşamayacak. Ancak Hatay için takipteyiz. İnşallah bu sefer sınırda kalmaz
-
-
GFS öğlen güncellemesi harika çıktı. Mersin Adanaya bile kar verdi. Fakat biz temkinli yaklaşmaya devam edeceğiz.
-
Güneydoğu efsanesi :kardan adam:
-
O kar yere düşmesi beklenen toplam kardı. Sıcaklık düşmediğinden uzun süre sulu kar yağdı. Yani GEM bunu da mı hesaba katmış dersen onu bilemem.

-
Ben her türlü soru fırtınasına açığım. Soru sorun fikir yürütelim

-
İstediğiniz foruma üye olabilirsiniz. İstediğiniz yazıyı beğenir. İstediğinizi beğenmezsiniz. İstediğinizi eleştirisiniz. Bu sizin bileceğiniz iş. Ancak söylediğim gibi o forumda sorunuzu sordunuz. Cevap aldınız. Ve geldiniz burada tahminimle ilgili soğuk sıkıntı çıkaracak falan diyorsunuz. Sabredin. Ve hangi tahmin tutacak bekleyin o zaman. Ben yaptığım tahminin arkasındayım.
-
yasarbahadirr Acaba beni doğru anladınız mı? Eğer anlamadıysanız ben tekrar söylüyorum. Burada bölgenizle ilgili her türlü soru sorabilirsiniz. Hatta tahminlerimle ilgili görüşlerinizi ve hatalı gördüğünüz yerleri söyleyebilirsiniz. Ancak eleştirirken başka bir x forumunda sorup o sorudan sonra burada analizimle ilgili ters bir şey yazarsanız o zaman karşı çıkarım. Ben konumunuz ile ilgili size bilgilendirme yaparım. Her türlü sorunuzu da cevaplarım. Ancak buna güvenip güvenmemek size kalmış. Önceki tahminlerimde de güzel bir başarı sağladım. Bu tahminimi de bir değişiklik olduğu sürece güncelleyeceğim. Ancak ana fikri değişmeyecek o güncellerde.