Siteyi, erişime neden kapatıyorsunuz?
Bakım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSiteyi, erişime neden kapatıyorsunuz?
Bakım
Uğurcan Çakır Sahalardan En Az 3-4 Hafta Uzak Kalacak
Trabzonspor için gelebilecek en kötü haberlerden biri. Kaleci şampiyonluğa mal oluyor her sene. Muslera sakatlanınca, Altay sakatlanınca
Çok değişik hissettim
Ben pek anlayamadım olayı, gfs öyle göstermiyor. Kesinleşmesi için modellerin mutabık olması lazım değil mi
Kesinleşti diyebilmemiz için kısa vadeye girmemiz gerekiyor önce. Şu an uzun vadede hala. Modeller bu vadeye fikir verir sadece. Sistem geliyor dedirtmez. Mutabık olsalar bile.
Gerçekleri tarih yazar. Tarihi de Sinan başkan🤠😎
@dark and cold modeller öyle gösteriyor çünkü
Meteorolojide anlamadığınız olay her sene her gün farklı ekstrem ve şaşırtıcı olay yaşanırken ısrarla yok olmaz daha önce hiç olmamış diyorsunuz. Bizimkiler Hatay'a 4 yılda bir kar yağar diyor. Geçen sene yağdı. Bırakalım mı takibi Hatay'lı arkadaşlar?
mevsim geçişlerinde yani kararsızlığın en yüksek olduğu dönemde 10 günde kısa bi vade değil. Neyse bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
İmzamı atarım
Ecmwf mükemmel çıktı vermiş. Buyurun
Beyler gelin de model konusunda tartışalım boş kalmasın
Demek o ceza olayı bu konudan çıkan bir tartışmadan dolayı olmuştu.Kaçırmışım ben o kısmı.Gerçi burdaki durum daha farklı herkez alıştı birbirine cezalık durum olmaz önemli suç olmadıkça kaldıki şu şu sebepten dolayı o serin atak gelmez demek gecen seneki durumdan daha farklı ama değerli Başkan o günleri bi hatırlatayım demiş herhalde yinede.🙂
Tabii ki. Forum kurallarını aşmayan hareket ve tavırlar olmadıkça yönetim kimseye ceza vermez kolay kolay
Havada her şey olabilir onceki sene kim bekliyordu en soğuk 2. Mart ayını göreceğimizi
Veya Hatay gibi bir şehirde son 10 yılın en yoğun kar yağışının görüleceğini. Mart'ın ortasında
Oguzhan geçen sene bi sistemde Uludağ'da kar ihtimali belirmişti. Biz de takip ederiz demiştik. Arkadaş fazla kesin ve ısrarcı konuşmuştu. Biz de bırak takip etmek istiyoruz dememize rağmen ısrar edip ceza almıştı. Sevdadan kasıt o
Moskova'ya ise tam anlamıyla kış geliyor
İstanbul diyagramı. Çok karışık.