Fiorentina 1. torba olmamıza rağmen çekeceğimiz en zor rakipti. Heart ve RFS'yi ilk defa duyuyorum. Emre hocaya düşüyor bütün iş. Fiorentina'yı yenerse eğer sürpriz olacağını düşünmüyorum. Öteki temsilcimiz Sivasspor ise gerek ön elemede gerek ligde sergilediği kötü ve düşündürücü performansla bu grubu zor geçer diye düşünüyorum.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
KONFERANS LİGİ 🔥
İstanbul Başakşehir
Fiorentina
Hearts
RFS
Slavia Prag
CFR Cluj
Sivasspor
Balkani
-
Temsilcilerimize başarılar diliyorum.
Trabzonspor kafa kafaya bir gruba düştü. Monaco'nun performansı açıkçası çok kötü. Trabzonspor'un gruptaki en ciddi rakibi Monaco'nun durumu Trabzonspor'dan iyi değil. Grubu en kötü 2.bitirip play-off oynayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin lider çıkacağını düşünüyorum. Rennes'i hiç izlemedim. Kieve yenildik. Ama o futbolla yenilgi sürprizdi açıkçası. Bakalım Fenerbahçe bu şekilde devam ederse Avrupa'da da başarılı olacağını düşünüyorum
-
Her iki takımımız da güzel kura çekti. Son 16 da neden 2 Türk takımı olmasın?
-
Temsilcilerimizin grupları belli oldu 🔥🔥
B Grubu
Dinamo Kiev
Rennes
Fenerbahçe
AEK
H Grubu
Kızılyıldız
Monaco
Frenchvaros
Trabzonspor
-
@dark and cold model konusunda paylaşabilirsiniz model çıktılarını
-
E sizde tahmin yazın canım. Bakalım kim tutturacak
-
Bence bu rakipler olur
-
Dinamo Kiev
Feyennord
Sherif
Trabzonspor
-
Tahminim
Manchester United & Arsenal
Rennes
Fenerbahçe
AEK
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eren oyun çok da kötü değil. Peeklerin(Gir-çık) de öyle
-
Fenerbahçe için söyleyebileceğim
Fenerbahçe keyif veriyor
-
Hayırlı günler herkese.
Afyonkarahisar da yağış başladı.Mgm uyarı verdi bakalım ne derece yağış alacağız
Hayırlı günler dayı. Kazasız belasız bir sistem olsun inşallah sizin için
-