Bu da Moskova'nın 1 hafta içinde yaşayacağı inanılmaz mevsim değişimi
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bahsettiğim sıcak dalgada 39 dereceleri Hatay civarında görüyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama kuzeyimizde soğuma başlıyor yavaştan. Biz Basra sıcakları ile boğuşurken kuzeyimizde soğuk hava bekleniyor... Aşağı Moskova diyagramını bırakıyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Maaalesef uzun bir süre yağışımız yok. Ve bu hafta sonu itibariyle sıcaklıklarda 5 6 derecelik artış bekliyorum bölge genelinde. 38 43 civarı sıcaklıklar bizleri bekliyor olacak
Trabzonspor şampiyonlar ligine gidip 0 çekmektense avrupaya gidip ülke puanına katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.
-
Whisper şiir gibi adamsın be dayı. Vesselam
-
Bu sefer Ekim sürprizi. İstanbul için sınır olabilir de. Trakya için ideal
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar 20 gündür Antakya'ya 1 gram yağış düşmedi. Ocaktan bugüne kadardır bu. Önümüzde sonbahar ve aralık var. Yıllık yağışı yakalamak imkansız değil.
-
Yıllık yağıştır bu. 20 günde hiçbir yerde bu kadar yağış düşmez yav
-
Polis01 hoşgeldin abim.
-
Benim mate 10 lite hiç format atılmadı. 5 senedir aslan gibi. Oyunlarda falan 10 fps. Açma kapama düğmeleri yok artık. Yandan hafif çıkmış. Ama daha gideri var 🤣
-
Böyle olursa Hatayda sıcaklık 40 a yaklaşır
Haftaya çoğu yer 40 ı geçer diye düşünüyorum. Hatay dahil..
-
Bahsettiğim sıcak hava dalgası diyagramlara bariz bir şekilde yansımış durumda
Babala TV'nin sonraki konuğu. Açıkçası merak ettiğim bir sürü soru var da. Şu çocuk büyümüş genç adam olmuştur. Bu çocuğu da soru sorması için alsınlar 🤣🤣 (Mizah amaçlıdır)
Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar