ben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
Ben TYT de 85 90 civarı net yapıyorum. Bakalım hiçbir şey belli olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
Ben TYT de 85 90 civarı net yapıyorum. Bakalım hiçbir şey belli olmaz
bende şimdi tyt türkçe denemesi çözücektim :'D mezun tayfamısın
Ben 12 yim 🤗
Demin 40 soruluk Türkçe denemesini fulledim. 😳
Whisper IP banı oluyor mu dayı?
Isparta'lı arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Ölen amcamızın da mekanı cennet olsun.
Fenerbahçe Şampiyonluğa Adeta Havlu Attı
Fenerbahçe 0-1 Medipol Başakşehir (MS)
Emre Belezoğlu’nu sezon öncesi gönderip Pereira’yı getirdin de ne oldu Ali Koç
Fenerbahçe camiasının başkanı her istediğini öylece yapamıyor. Kendisi de Emre'nin gitmesini istemezdi. Ama taraftarın bir beklentisi var kendisinden. Daha önce avrupada az çok başarı yakalamış, gitmiş bilmem nerelerde şampiyon olmuş Vitor Pereira'yı getirdi. Ben hala Pereira'yı suçlamıyorum. Fenerbahçe'nin düzelmesinin tek çözüm yolu yönetimin değişmesi.
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Ali Koç'un Hulusi Belgü'ye gösterdiği tepkiyi aşırı saçma buldum. Adam çıkmış Hulusi Bey' e cevap veriyor sadece
Benim de balıklarım vardı. Ilık su balığı. Dışarısı çok soğuktu elektrik kesikti. Neyse bunları kovaya koyduk. Arkada sobanın arkasında bir yere koyduk. Babam gece kömür atmış sobaya. Sabah kalktığımda 60 balığım ölmüştü 🤦🏻♂️. Trajikomik bir olay.
OsmanErdem maalesef öyle. Türk medyası hiçbir konuda iyi değil. Ne spor, ne sağlık, ne de hiçbir şey. Çok zayıf bir medya var kesinlikle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın COVİD 19 testi pozitif çıktı.
Hayırlı sabahlar hayırlı Cum'alar.
Bütün haber siteleri sabahtan beri bu haberi giriyor insanları korkutmaya mı çalışıyorlar kıştan anlamış değilim.
Yok Afet tehlikesi falan almışlardır. 🙃
Hangi yayınevi ?
Çap
Demin Türkçe denemesi yaptım. 40 ta 38 net yaptım. Bu baya iyi gibi şu an için.