Hatay merkezde kar başladı. Tekrar gol 😎
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu geceye kar vermiş. Haftalık tahminde yarın ve cumaya kar vermiş. Özensiz bir tahmin mi diyeceğim.. Bilemiyorum.. Ecmwf verileri baz alınarak yapılır tahminleri normalde. ECMWF de en iyi ihtimalle 400 rakım ve üzerine kar vermekte ısrarcı. Merkezden yüksek bir yer için mi yapılmış bu tahmin diyeceğim, daha önce böyle bir şey olmadı. Hep merkeze göre hazırlanır tahminler. Bence dikkate almamak gerekiyor. Kar olursa yarın sabah sıcaklık 1 dereceye düşüyor. Yağış olursa sabaha kar olur. Onun haricinde tüm gece kar vs beklemek hayalcilik olur
-
Bu mgm ne yapmaya çalışıyor çözebilen varmı
Çözmeye çalışıyorum 🙄
-
Buyuk balik kacti cok uzgunum birdaha kar gorebilirmiyiz cok zor gelecek seniyi bekle
Kaçtı maalesef. Zordu. Olmadı. Şubat ayını gözden çıkarmamak gerekir. Fena bir Şubat ayı beklemiyor bizi ilk analizlerime göre. Yakında şubat ayı ile ilgili değerlenirme yapacağım. Ama kışı bitirmeyin. Daha çok erken 👀
-
Benim tahminim gecerli merkez dahil gece yarisindan sonra kar yagisi gorecek
Bizim de temennimiz o yönde ...2.2 dereceyiz şu an. Bakalım
-
Sahutt sen ne diyorsun
Bakalım abim. Sıcaklık iyi gidiyor şu an. Düşüşünü devam ettirecek mi bakalım.
-
kahramanmaraşta kar nerde artık kimseye inanmam herhalde
Daha yerdeki kar erimemiş bir daha inanmam diyorsun. İnanırsın inanmazsın senin bileceğin iş. Ama daha yağış bırakacak siklon Hatay'a yeni yetişti. Bir dur. Geceyi bekle sabırla. Pişman olmayacaksın
-
-
Hatay✔️
Adana✔️
Osmaniye ✔️
Kahramanmaraş ✔️
Antalya ✔️
Mersin'den haber görmedim henüz. Bilen varsa bizi de bilgilendirsin
Kaldı mı yağmayan bir yer
-
Yağış geliyor. İlk kısmını kar olarak alabileceğimiz cephe yarım saate kadar merkeze yağış bırakmaya başlayacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Derece çok yüksek ya.
Dewpoint uygun
-
Dışarıda dondurucu bir soğuk var. 3 dakika markete gittim. Hala üşüyorum. Çok soğuk hava var. Nem düşük diye böyle hissediliyor da olabilir. Bir kütle geçişi esnasında saf kar göreceğiz
-
Ben heyecanlanmak da istemiyorum. Ama bütün modellere meydan okuyan bir MGM. Gece tüm yağışı kara çevirmiş 🤨
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Graupel yağışı başladı
-
Hocam geçen kumar masasında uzun kalmıştık yağış başladığında Hatay yanıltıyor bazen
Bugün de kalacağız da. Bakalım ya. Belki de sürpriz bekliyordur bizi tekrar