Bence yagacaksa ilk etapta gece yagar bugun ruzgar da hava yi dahada sogutacak.
Ama en önemlisi yarin ona odaklandim
???❄️❄️❄️❄️
Yarın rüzgar kuzeydoğu yönlü ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBence yagacaksa ilk etapta gece yagar bugun ruzgar da hava yi dahada sogutacak.
Ama en önemlisi yarin ona odaklandim
???❄️❄️❄️❄️
Yarın rüzgar kuzeydoğu yönlü ??
Sahutt yok valla yatiyordum saat kacta?
Dun gece modeller derken uyaya kalmisim,
Asil kar yagisi yarin gece allahin izniyle..
Sabah 7 30 8 gibi hafif bir geçiş oldu. Sıcaklık bir anda 2.4 derece düştü ?. Ona bağlı olarak bir geçiş oldu. Çok sürmedi zaten. Bakalım devamı gelecek mi
jubayl kesinlikle katılıyorum. Hatay olarak çok değişik bir iklimimiz var. Tahöincilerimizin de tahmin yaparken zorlandığı yerlerden bir tanesi Hatay. Ancak dün de söyledim. GFS kötü çıkmış, diğeri efsane vermiş. Bunlar artık muhatabımız değil. Sadece yarın akşam itibariyle sıcaklık takibi yapıyoruz. İnşallah her şey beklediğimiz gibi olur.
SnowyKerem tamam abi. Daha fazla gerginliğe gerek yok
Eyvallah abi çıkıyorum merak etme siteden. Zaten istenmediğim yerde niye duruyum hayırlı geceler hepinize.
Olayı böyle bir yere çekmeniz mantık çerçevesi dışında bir tavır olmuş. Biz burada sadece kar kovalamıyoruz. Biz burada bir aileyiz. Burada herkes eşit haklara sahiptir. Ancak Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinin dışına çıktınız mı. O zaman siteden de çıkış yapabilirsiniz.
CAN bak arabanın üstü falan tutarsa ?
Ben gece güncellemesine de bakarım. Yine bilgilendirme yaparım.
Nasıl çıktı?
Ecmwf çok iyi değil.
Teşekkür ederiz yine de bilgilendirme yaparsaniz daha iyi olur.
Elbette. Her güncelleme sonrası yapacağım. Şimdi Avrupa modelini izleyelim. O verirse iş biter.
Ben her güncellemeden sonra bilgilendirme yaparım. Ancak bu çok yararlı olur mu emin değilim. Çünkü artık radar ve sıcaklık takibinden başka yapabileceğimiz çok bir şey yok. Şimdi güncelleme efsane verse, biz efsane beklemeyeceğiz. Veya kötü verirse. Bizim beklentimiz aynı. Önce kar başlasın. Sonra radar ve sıcaklık takibinde her türlü sürprizi kovalarız allahın izniyle
Ne kadar kar verdi Hatay'a?
Şu an verdiği kar çok önemli değil. Ancak çok yoğun yağış olan saatler var. Gem ve kontrolü o saatler için hem 850 hPa uygun hem de rüzgarın yönü kuzeydoğu. Ancak cm hesaplarını kar bir başlasın öyle yaparız anca
Geme ne kadar güvenebiliriz sizce?
Gem bölgemiz açısından. Doğu Akdeniz olarak. En tutarlı modeldir bana göre. 4.siklonu da ilk gem görmüştü
Gece güncellemesini merakla bekliyoruz.
Gem de güzel kar verdi bu arada . Artık işimiz radar ve sıcaklıkta. Modellere pek bakmaya lüzum yok. Süreç 60 saatin altına indi çünkü
Endeksler şaşırtmaya devam ediyor beni
Nasıl yani? Ay sonu için mi?