Ateş edin üle. Gök gürültüli kar yağıyor dışarıda
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatay'da kar başladı. Hayırlı uğurlu olsun

-
Umutlar bitti mi?
Bitmedi. İlerleyen saatlerde sıcaklık 1 - 0 bandına düşüyor da. Bu düşüşün daha erken olacağını düşünmüştüm açıkçası
-
Sıcaklık beklentimin çok üzerinde
-
Sahutt uyandin mi?
Buradayım
-
Totem mi yapsak
O zaman ben yatar. Sabah 4 te görüşmek üzere🙌🏻🏃🏻♂️
-
Yatıcam dedikten sonra 0.4 derece düştü hava. 😜
-
Beyler şey mi yapsak. Saat sabah 4 e kadar yatsak? O saatte uyanalım. Çok büyük olasılıkla o saate kar başlar
-
Nem de 90 civarında kalsa mükemmel olur
100 olmasın da😜
-
Sıcaklık düşüşünün başlayacağı zamana geldik. Yağış başlıyor yavaştan. Güzel bir sıcaklık düşüşü ile bütün yağışı kar olarak alsak fena mı olur be
-
Yağış olursa şu an graupeldir o. Dp uygun. Yağış anında kar olabilir şu an
-
Kar olarak 3 ten sonra yani
3 e kadar sıcaklık kar değerlerine inemez. Max graupel yağış geçişi olabilir. Sıcaklık çok yavaş azalıyor.
-
yağış gece 2 de şiddetini arttırıp sabah 10 a kadar orta şiddette devam edecek. Kuvvetli yağışla beraber soğuma da artacağından gece 3 ten önce pek bi şey beklemiyorum ben. O vakitten sonra güzel şeyler olabilir
İmzamı atarım
-
Mgm tahmini =Ecmwf oluyor demi hocam ;(
Tam olarak öyle değil. GFS bu geceye tam 50 cm kar vermiş. Israrla veriyor. Keza GEM ve İCON da kar veriyor. MGM nin karla karışık yağmur verdiği saatte 50 60 mm arası yağış düşecek. Bunu MGM dahi kky veriyor. Açıkçası ben bir şeyler bekliyorum. Sıcaklık takibine devam edelim
-
Kötü mü gidiyoruz?
Hayır. Ama şu an MGM nin tahmin ettiği gibi gidiyor. Sıcaklık çok yavaş azalıyor.