Biiz de yapalım Eren 😜
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bünyamin Sürmeli hocanın paylaştığı kar haritasını atarım şimdi. Güzel bir simülasyon. Hatay'a bu gece sağlam kar vermiş.
-
Hocam düşme trendi ne zaman başlar böyle giderse 4 e kadar yolu var
Geceden önce sıcaklık çok düşmez. 850 hpa uygun değil. Rüzgar kd olursa sorun görmüyorum şimdilik
-
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
-
Günaydın. Bu gece başlıyoruz. Hazır mıyız 😎
-
sahut hocam yağan kar yeri tutar mı sence
Sanırım bunu bilemem
-
3 derece olduk bu gece için ihtimaller azalıyor mu?
Bu gece zor hocam. Pek beklentim yok açıkçası.
-
Şahut hocam ecmwf beyi de yorumlar mısınız
Pazar gününe nispeten az kar vermiş. Ama neredeyse gelen tüm yağışı kar vermiş. 80 saat içindeki süreçte 20 cm kar öngörmüş.
-
Sahutt sisteme 1 gün kaldı daha aktif olabilirsen sana zahmet.
Hocam ne yapayım ayıptır sorması? Sürekli aynı şeyleri yazmamı istiyorsanız yazabilirim. Ama bir mantığı yok. 24 saat kala model yorumlama gerek yoktur diye düşünüyorum. Beklentilerimi yazdım yukarıda 💁🏻♂️. Bizim de işimiz gücümüz var. Sürekli aktif olamıyoruz kusura bakmayın. 🙌🏻
-
Sahutt gfs bozmuş galiba ne diyorsun?
Öyle bir yorum yok diyorum hocam
-
Hocam akşam çıktısında kötüye giden bir şeyler mi var ?
Kötü mü?
-
Dewpoint - 2.2 şu an. Bu gayet yeterli bir değer. Yağış başlangıcında yüksek ihtimalle graupel ya da kar şeklinde başlar
-
Izlanda ne dersin hocam? Gece için koşullar uygun görünüyor 🤔. Bir soğuk girişi olmayacağı için sıcaklık yüksek kalacak gibi ama
-
Sürpriz olacak gibi mi sence? Bu saatte 2.5 dereceyiz ve günün en yüksek derecesi 2.5.
Şimdi baktım da. MGM de bu geceye sürpriz olabilir demiş. Rüzgar yönüne bakmak lazım. Çünkü gece bir soğuk girişi yok💁🏻♂️. Ama sıcaklık çok düşük evet. Neden olmasın? Sıcaklık takip edelim bakalım