Bi Wearherbell üyeliği kesin gerekiyor bence. 25$ ücret. Yaklaşık olarak 337 TL ye denk geliyor aylık. Bein Sports'u iptal edip almayı düşünmüyor değilim.. 🙈🙈
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yasin71 eline sağlık hocam
-
Sahutt dostumun bu konuda foruma çok katkısı oluyor ve olacak ta. Bonservisi bu forumda
Hobiye devam ettiği takdirde data packlerimin yeni sahibi olacaktır kendisi.. 
Teşekkür ederim hocam güzel yorumların için. Senin, sizler sayesinde değer kazanıyor buralar.
-
Sonraki hafta örtülü kar beklentiniz var mı ? Sahutt
Sistem çok potansiyelli duruyor. Gelirse hem Hatay hem Maraş ihya olur. Haftaya çarşambadan itibaren Hatay ve Kahramanmaraş'ta ihtimaller güçleniyor. Maraş sıcaklık sorunu yaşamaz. Hatay için sıcaklık maalesef sınırda. Takip etmek lazım
-
Gözüm şurada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tahminimce bir örtülü kar olmaz. Harbiye Şenköy tarafını hariç tutuyorum. Fakat şehir merkezinde kar ihtimali çok yüksek. Heyecanlıyız. Bakalım. Asıl gözüm sonraki haftada. 👁️👁️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagrama bak be😎
-
Hatay için EPS ve GEFS senaryolarını çok beğendim. Bariz çok iyiler. 13 15 cm kar ortalaması var. Salı Çarşamba bir ihtimal Hatay'da kar görülecek. Uzun vadede daha güzel şeyler bekliyor bizi. Detay vereceğim
-
Selamun aleyküm 😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Saadet konuyu neden kapatıyorsun 😜😜
-
Selamun aleyküm hayırlı cumalar arkadaşlar kimse paylaşım yapıyor.
Hayırlı Cum'alar üstad. Konu kapalı ondandır. Açtım konuyu arkadaşlar. Müsait olan bir abimiz paylaşım yapabilir
-
Daha düşük tutarlılık. Ama olsun💁🏻♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem akşam Hatay'ı gömmüş. Tam manasıyla. 🙄🙄
-
yasarbahadirr sistem güneydoğu efsanesi olmaya doğru gidiyor
Maraş güzel bir şekilde alacak nasibini.
Hatay...
Sınırdayız lafını söylemekten nefret ediyorum. Ama sıcaklık yine çok sınırda. ECMWF ortalamaları 10 cm kar verirken,modeller sıcaklığı yine sınırda tutuyor. Kesin mi? Değil. Takipteyiz. Gece gündüz takipteyim. Olacak inşallah. Ama beklentimizi minimalize tutalım Hatay'lı hemşehrilerim
-
Model konusunda o kadar ilginç yorumlar görüyorum ki... Ben mi yanlış yere bakıyorum diye şaşırıyorum çoğu zaman. Arkadaşlar sizlerden ricam yapacağınız yorumlara lafım yok, fakat çok fazla yazı kirliliği oluyor. Biri geliyor diyor. Biri sistem yok diyor. Gidip meteoicel'de takip ediyorum sırf bu yüzden çoğu zaman. Sadece bilenler ve bilgilenmek isteyenler yorum yapsa daha güzel olmaz mı?
-
Sahutt maraş için en yakın kar ne zaman acaba
Hatay için söylediğim tarihler aynen Maraş için de geçerli hocam