ENS muhteşem. Tek kelime ile
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF Sabah
Sadece şu tabloyu görmek bile heyecanlandırıyor.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf' nin sabah verdiğini gfs vermiyor bu güncellemede..
ECMWF dün akşam da verdi. GFS de verecektir. Bakalım
-
hangi tarihler için?
Toplam
-
Ozellikle d.akdeniz g.dogu için cok iyi geçebilir su 15 gun. Zaten bizim kar almamiz genellikle ust uste gelen sistemlerde bastakinin sogugu sayesinde ikincisinin hepsinin kar olarak dusmesi.
Aynen öyle. Kilis, Hatay, Maraş için önemli zamanlar. Sistemler silsilesinde bir şeyler çıkaracak şehirler
-
Hasan61 Ecmwf toplam kar haritası var mı acaba? Atabilir misin?
-
Kendi bölgem için mükemmel güncelleme. Sınırda gibiyiz yine. Ama muazzam kar verdi bizim buralara
-
Şimdi Attığım Yere Gitmeni Tavsiye Ederim😅😅
İnşallah hocam
-
Sahutt Daha Çok Güzel Yaylalar Var Adanamda Onlarcasını Sayabilirim. Bizimde Gittiğimiz Yayla Var Aladağda.😊
Valla çoğu yere gittim diyebilirim Adana Mersin’de.
-
Polis01 babamla gitmiştim geçen sene buraya ihaleye gitmiştik. Gezdik oraları baya
-
Bu akşamki verilerden sonra bir analiz yapacağım. 14-15 için bu kadarını bile beklemiyordum. Ama yine de hemen hemen sınırdayız. Bakalım akşam tekrar. Sizlere de anlatayım durumu. Hayırlı günler
-
-
-
geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim abim
-
Sahutt Geçmiş olsun, ben de geçen hafta senin gibiydim ama atlattım.Bolca ılık su tüket yanında ıhlamur ve kuşburnu çayı da çok iyi gelir.
Evet ya. Baya su içiyorum. Bütün çayları içtim 😜😜😜. Atlatırım yarına ya.