Çok sağlam ayaz var arabaların üstünde buz kalıbı oluşmuş bile
Hatay'da bu ne soğuktur daa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok sağlam ayaz var arabaların üstünde buz kalıbı oluşmuş bile
Hatay'da bu ne soğuktur daa
Sahutt ocak başı için ne söylersin
Bakıcam hocam. Yarın bir değerlendirme yapacağım bir sorun olmazsa. Ama hala net değil. Bunu söyleyebilirim
Yasin71 sorumluluğu yeni gördüm. Hayırlı uğurlu olsun dostum. 🙌🏻
Takip ettim de Batman baya şanssız kaldı bu sistemde... Sanırım o kütleler Batman'a yetişemeyecek
Sıcaklık çok yüksek kaldı. Yağmur çiseledi sadece. Olsaydı güzel olurdu
Yağış da ne inat etti. Her an kar başlayabilir Hatay'da. Graupel şeklinde görülür büyük ihtimalle. Karla karışık
Nem durumu iyi. Yağış gelirse kar olur şu an.. Radarda kütle görünüyor. Gecikmeden gelirse ilk kar tanelerini görebiliriz.
Herkese Gunaydın Sabah Hatay merkezde hem soguk hemde bulutlu bakalim bugun seyirlikte olsa karla karisik yagmur yagacakmi🤔
Günaydın hocam.. Bakalım bir geçiş olacak mı... Beklentim yok merkezde ama. Bir sürpriz bakalım
Diğer iller için?
Yani dediğim gibi. Bölgenin tamamında sistem etkisini kaybetmeye başladı yavaştan.. Hatta çoğu yerde bugün ayaz vardı. Buz gibi hava. Bu sistemde olmadı. Sonrakine inşaallah kar görürüz
Arkadaşlar şöyle. Sabaha karşı çok yerel bir yağış geçişi olabilir. Bu kar mı olur şimdiden kestirmek mümkün değil. Nem oranına bağlı. Ki yağış geçişi olan yerlerde bir ihtimal kar ihtimali var. Harbiye, Şenköy, Belen gibi yerlerde yağış olursa kar olabileceğini düşünüyorum. Şehir merkezi için sıcaklık çok uygun görünmüyor.
sahut hocam kahramanmaras için bu gece kar gozukuyormu
Hayır. Yağış tamamen bitti Maraş için bu sistemde
kar yağdı sahut hocam 3 dakikalığına allahım daha çok verir inşallah
Gördüm gelen kütleyi. Gözünüz aydın 🙌🏻
şu an tam kar havası var ve kar savuruyor gibi de Sahutt hocam beklentin nedir
Yağışın tamamen kesilmiş olması lazım şu an. Maalesef. Dediğim gibi. Buralara kar gelebilmesi için daha güçlü bir salınım gerekiyor
yasarbahadirr burakca maalesef şehir merkezi için sıcaklık yetmiyor.. Bir daha bakarım eve geçince