120 h
ECMWF
GFS

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur120 h
ECMWF
GFS

Ülkeyi ihya edecek sistemi bozan şu Atlantikten nefret ediyorum
Sistem 🐦 oldu modellere yine ara verme zamanı geldi
😜😜. Asıl şimdi başlıyor takipler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Whisper Mustafa Abi, böyle miydi?
2 senedir böyle bir fotoğraf istiyorum 🙄🙄
bir azalma yoktur inşhallah hocam Sahutt
Yok hocam. Önümüzdeki 10 günü güzel geçirecek iç kesimler. Toroslar da boydan boya metrelik kar alacak
GFS ÖĞLEN Hatay'a yılbaşına kar verdi. 😜😜
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
sahut hocam kahramanmaras nasıl 😂😂
Bu hafta şehir merkezinde sıcaklık uygun değil kar için. Haftaya uygun hale geliyor. Ama o da belli değil. Netleşsin bakalım
GFS ÖĞLEN Hatay'a yılbaşına kar verdi. 😜😜
Whisper bak kar tifan olunca nasıl da erken kalkar 😜😜. Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Yoğun okul mesaisinden devam biz. Dayı da kar tifan eder. Sizin oralar 10 gün daha böyle dayı 🏃🏻♂️
Aralığın ilk 15 gününde Hatay merkezde 107 mm yağış düşmüş. Ve Modellere göre Aralık ayını 200 mm nin üzerinde tamamlayacağız...
okan331 Hatay için kar zor görünüyor. Yağış gayet güzel. Fakat yeterince soğuk girişi dahi olmuyor. Kar için soğuk yeterli olduğunda zaten yağış bitmiş oluyor. Yağış durumunu takip ederiz. Ama zor görünüyor.
Sinan başkan eline emeğine sağlık..Yorum ve takipler için herkese teşekkürler ..
Telin azizliğine uğradım yine epey geç kaldık ..
Yattık yav dayı. Neredesin böyle
aynısını buraya da diyebilirmiyiz Sahutt hocam
Hayır hocam. Beyşehir'in durumu çok daha iyi kar açısından. Güzel görünüyor. Yarın sıcaklık sorunu olabilir. Sonrasında olacağını düşünmüyorum. Güzel de birikim olacaktır. Hatta baya bir birikim olacak gibi görünüyor. Aşırı bir kar yağışı vermiş modeller. Ben bir bakarım yine. Ama Beyşehir çok güzel kar alacak bunu söyleyebilirim.
Isparta hakkında bilgi alabilir miyim karın ne zaman ve ne kadar yagacagı hakkında
![]()
Yarın başlayacak kar yağışı hafta başına kadar sürecek. Gelecek hafta sonu daha yoğun bir kar yağışı olabilir. Sıcaklıklar gündüz dahi 0 derece ve altında olacak.
Kolay gelsin iyi akşamlar 🙌🏻
Whisper bu gece yatmıcam söz 🙈🙈. Sabah 7 de kalktığım için gece kalamıyorum çok fazla yav. O yüzdendir yani erken yatmam