Meşhur her sistemde ters köşe yiyen hataya ne diyorsunuz hocam
Görüntü güzel açıkçası. Şu an için söyleyebileceğim şey bu sistemin gücüne bağlı olarak birçok şehirimizde ilk kar görülebilecek💁🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMeşhur her sistemde ters köşe yiyen hataya ne diyorsunuz hocam
Görüntü güzel açıkçası. Şu an için söyleyebileceğim şey bu sistemin gücüne bağlı olarak birçok şehirimizde ilk kar görülebilecek💁🏻♂️
Ay sonu için güzel görüntüler gelmeye devam ediyor . Kıyılar adına kar ihtimali dahi mevcut. Sistemin rotası tam olarak istediğimiz gibi.. gelmesi durumunda kar almayan şehirlerimizde kar ihtimalini konuşuyor olacağız .. Akşam detay vermeye çalışırım .
Ben de toplam yağış ve kar haritalarını atayım. Paylaşım yapanların eline sağlık
Dolar yüzünden ücretli veri almadım bende yok var olan dostlarımız atar
Alan dostlarımız bize de 3 5 kuruş harçlık atsın 😜😜
Geçen seneye oranla baya giden olmuş hocam geçen sene bu zamanlar doluydu burası 😂
Ben çok aktiftim. Öteki platformlarda Akdeniz konusu özellikle bizdeki kadar aktif değildi geçen sene de. Bu sene de öyle. Sistem bir yaklaşsın hele. O zaman hem ben hem sizlerin aktifliği ile dolar tekrardan 🙂
Hocam herkes gitmiş artık bende veda edeyim 🥲🙏
Kim bu giden yav 🏃🏻♂️
Bir şeyler yolunda gitmiyor. Siz uğraşıyorsunuz ama olmuyor. Hep uğraşıyorsunuz. Bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ve en sonunda bitirelim diyor. Ne yaparsınız?
Çok sevdiğiniz birinden ayrılmak zorunda kaldığınızda ne yaparsınız? Tıkandım kaldım ben
Şöyle 20 cm lik rekoru kıralım da öyle gideyim bu şehri Hatay'dan... Aralık sonu neden olmasın?
Bu şekilde güney bölgelerde kar yapma olasılığı en yüksek sistem rotası. Birkaç güncellemedir görüyorum bu sinoptiği. Takipteyim. Hoşuma gidiyor. Bu şekilde gelirse neden olmasın?
Peki verilerin 22 23 Aralık çıktıları hakkında fikri olan var mı ?
Var. En kısa zamanda değerlendirme yapacağım.
Bizim Antakya'ya bile kar vermiş.... 🙃
Buz gibi hava buz. Tertemiz de yağış düştü allaha şükür
Antalya, Adana, Maraş, Isparta-Burdur ve Hatay'ın yüksek kesimlerinde kar beklentim var bugün. 1200 m üstünde örtü olacaktır. Bakalım görelim. 💁🏻♂️