Gaziantep Kasım Sonu Kar Var Mı Bı Cevap Alabilir miyim rica etsem
Yok hocam. Bir süre kar yok Antep'e. Olduğunda ben yazarım konunuza. Sizi de etiketlerim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGaziantep Kasım Sonu Kar Var Mı Bı Cevap Alabilir miyim rica etsem
Yok hocam. Bir süre kar yok Antep'e. Olduğunda ben yazarım konunuza. Sizi de etiketlerim.
Şahut hocam o kadar mont aldım bütün yağışlar gitti
Gelir illaki hocam. Siz saklayın montunuzu. Hatta ben şimdi mont giyiyorum. Sabahları çok soğuk oluyor
Peki herkes Kasım ayında neden beklentisini bu kadar yükseltmiş sistem bakımından? Kasım ayında böyle sert ve sahil kesimlere kar yapan sistem beklemek, gelmeyince modeli suçlamak akıl karı değil🏃🏻♂️🏃🏻♂️
Bu sezon baya sessizleşmiş burası
Ben yokum. Bi döneyim o zaman gör😜😜🏃🏻♂️
arkadaşlar galiba 20 lik yaş dişlerim çıkmaya başlıyor ağrımaya başladı çünkü
1 dolgum çıktı. Yaptım. Şu an başkası ağrıyor. 2 diş ağrım var şu an. Çekilmiyor.
Sizin kedilerin isimleri ne havalı öyle ben “fırfır” diyorum :'D
Fırfırdan havalı Rüzgar paneli falan derler sanırım 😜😜😜
Kim atıyor GFS yi
GFS bitti. Mustafa dayı müsait olduğunda GİF olarak atar.
La bir şey attım alt tarafı sakin çok kurak geçecek dediklerinde de yağışlı olduğunu biliyoruz biz her an değişkeniliği var bir de bu yıl
Tartışıyoruz kardeşim. Herkes gayet sakin zaten
Herkes başlamış müneccimliğe yine. Kış çok kurak geçecek. Tarihe geçebilir. Bakalım tamam. Aynı terane her sene. Sebep? Ben dedim demek. Bu kadar. İlgi çekmek başka bir şey değil. Mevsimsel tahmin yapan dünya çapındaki kurumlar ekstra yağış tahmini yapıyor. Bizim çömez ve kendini tahminci zanneden insanlar zıt tahmin yapıyor. 3 5 takipçi kazanırım ayağına. Oh mis. Ne ala...
La nina, QBO, Arktik denizi buz miktarına ve Avrasya kar örtüsüne bakarak herkes tahmin yapar. Kimse kusura bakmasın. Bu bir marifet değil. Bu kişilere karşı gülüyorum sadece.
Hayırlı sabahlar. Şöyle bir soruyla karşılaştım. Size de sorayım dedim.
ECMWF TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
GFS TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
GEM