Kurak sonbahar kurak kışa işarettir.Umarım dediğin gibi bu can sıkıcı döngü bu sene değişir.
Hocam bilimsel olarak öyle bir çalışma yok. Bu kurak döngü elbet bitecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKurak sonbahar kurak kışa işarettir.Umarım dediğin gibi bu can sıkıcı döngü bu sene değişir.
Hocam bilimsel olarak öyle bir çalışma yok. Bu kurak döngü elbet bitecek
Sinan bence de şimdi bakmak için erken. İstanbul için konuşuyorum. - 2 tarzı bir 850 hPa önümüzdeki sistemde olur diye düşünüyorum. Altında çok senaryo olmasına rağmen. Çamlıca için kar ihtimali olabilir. Ayrıca Trakya için takip ediyorum. Sezonu açacak mı bakalım

Bozmadı GFS . İstanbul'un doğusunda DEK var.
Mükemmel bir diyagram
0 a yakın baya senaryo var. Takibe değer. Dağlarımıza kar yapabilecek sistem diye bundan bahsediyordum mevsimlik tahminimde 👍🏻
Diyagram 👇🏻
GEM 😵
240.saatte ülkede yağış olan her yerde kar var.
Trakya'ya kar verdi. Akşam güncellemesinden tamamen bağımsız bir güncelleme deneniyor şu an
GFS 240 H tte bile çok farklı senaryolar deniyor. Yani olduğu gibi ana fikrini değiştiriyor sistemin 🤔
Sen dee 🎉😂
:koşma: :koşma:
İyi geceler, evet baya paylaşmıştım Sahutt
O zaman gece güncellemesi kimde? ![]()
Varmı gece takip yapcak paylaşacak gönüllü helalinden 1000 Hs puan benden
Ben takipte olurum. Ama tamamen paylaşım yapacak zamanım yok şu an ders çalışıyorum . Sistem takip ettiğimiz, önemli yerleri paylaşabilirim.
İyi geceler Saadet hanim geçen yıl bol bol model paylasmistiniz hatirladim
Bildiğim kadarıyla paylaşmamıştı hiç ama. Saadet yanlış mı hatırlıyorum?
Ben 2012'yi bilir çok iyi hatırlarım. Antakya'da köyde 1 hafta kar topu oynadığımızı bilirim. O zaman model takibi yapıyor olsam ölürüm sanırım 😜😜😜
Sağlık olsun ne diyelim. İzlemedim, ama.... Ülkede hakikaten futbol bitmiş.
Yapma be