Sefakznc hoşgeldiniz hepiniz. Biz buradaydık bütün yaz 💁♂️
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
merhaba beyler beni hatırlayan varmı
Hoşgeldin kardeşim. Hatırlıyoruz seni
-
Bu yalnızca bir duyum. Gerçek dışı olabilir. 5 Kasım'dan sonra yayımlanmaz tahmin. O tarihe kadar yayımlanma ihtimali var.
-
Accuweather artık Asya tahmini yayımlamayacak aldığım bir duyuma göre. Accuweather'da çalışan birine o kadar kişi dm atmış ki adam kapatmış mesaj da atamadım sormak için.
-
Aynen ya

-
Sefakznc önceki hesabının şifresini mi unuttun?
-
Karşılıklı takım atışması yapmayalım abiler
Atışma yok dayı. Güzel performans der mağlubiyet der. NEYSE karışmayalım
-
Valla Fener’den güzel performans 3 te 3 ama mağlubiyet
Gerek yok Mustafa'm. Bırak zaten mağlubuz. İlla Trabzon'da güzel performans 38 senedir 0 şampiyonluk mu diyelim. Boşver
-
Kasım ayına girişte yağış alıyoruz. Güzel bir yağıştan sonra Pastırma yazına giriş yapacağız. Sahil kesimlerde sıcaklıklar hissedilir artış yaşayacak. Ancak karasallığı fazla olan şehirlerde çok fazla sıcaklık oynaması olmayacak. Birkaç derecelik artışlar haricinde yüksek sıcaklık yok... Gece sıcaklıkları da düşük seyredecek. Kasım'dan ilk 15 günlük görüntü bu şekilde... İkinci yarısında güçlü bir sistem ihtimali var. Ayın 20 sinden sonra sağlam bir sistem ihtimali bulunuyor. Takipteyim...
-
Bence Sahutt yazsın
Cevap vermiyor. Normal sorulara cevap veren bir meteoroloji mühendisine sordum da. Bu soruya cevap vermedi
-

Abooo dayı bombalıyor. Kaçın :koşma:
-
Bisiklet sürerken güzelde izlemesi sarmıyor pek o yüzden futbolun yeri bir başka be Sahutt
Fenerbahçe'li biri normal koşullarda maç izlemediği için.... Ben sırıkla atlama izlicem abi. Bırak futbolu falan 😜😜😜
-
Korkmayın arkadaşlar fake bu

-
F1 işine girmeyi düşünüyorum ne dersin
Gir kardeşim. Sarıyor da. Stres yok küfür yok. Tertemiz
-
Futbol boş konu arkadaşlar. Tenis izleyin. Bisiklet izleyin 🏃♂️🏃♂️