Azora bak be 😎😜
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tortum Meydanda mükemmel bir kar yağışı var
-
Asya tahmini yayinlandimj
Yayınlandıktan 3 saniye sonra atıcam. Merak etme.
-
UsTaD 25-30 M bence
-
mustafa28 senin tahmini gelmeyecek gibi 😜😜
-
Maaşallah radar mükemmel. Şöyle yağış bir kuvvetlense de 40 50 kg yağış bıraksa keşke ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS modelinin öğlen güncellemesinde bize sunduğu toplam yağış haritası bu şekilde. Birkaç günlük Pastırma yazının ardından yağışlı günler yaşayacağız hem ülke hem bölge olarak....
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Antalya kıyılarında 100+mm
Adana ve Mersin kıyılarında 50-70 mm
Hatay ve Kahramanmaraş ise 30-60 mm yağış beklentisi var. Kasım ayına giriş bakımından güzel sayılar bunlar... Tahminlerde özellikle Aşırı kurak beklenen bölgemiz için 😜😜.....
-
Hatay'da hava gün boyu bulutluydu. Beklediğim yağış geçişi Antakya'da şu anda etkili oluyor. Sıyırıp hiç yağış olmama ihtimali vardı... Bir süre etkili olacak.
-
Accu bu aralar meşgul sanırım ses yok Asya tahmininden
Birazdan gelir. Gecikebiliyor böyle. Geçen seneden biliyoruz. Herkes yattıktan sonra geldi Avrupa tahmini😂😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnşallah gerçekleşir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayın 10 undan sonrasına güzel görüntüler geliyor. Bu yağış haritasını görmeyeli 8 ay oluyor.
-
Sahutt varmı bir ses ?
Şaşırdım valla. Yarına kaldı büyük ihtimalle
-
Yarın soğuk bir gün. Yağış geçişleri olacak bölge genelinde. Birkaç gün serin ve yağışlı günler yaşayacağız. Ayın başından neredeyse 12 sine kadar havalar daha sakin, gündüzler ılık geçecek. Sonrasında yağışlı ve serin havalar tekrardan ülkemiz coğrafyasını ziyaret edebilir. Hatta ayın 2.yarısında kış koşulları yaşayabilme ihtimallerimiz hiç de az değil... Takipteyim. Bu 2.yarıdaki bahsettiğim sistemi sayısal modeller radarlarına aldı... Güzel görüntüler ortaya çıkabilir. Bakıp görelim. Takipteyim...
-

Geçenlerde paylaştığım MKWEATHER'in Asya kış tahmini bu şekilde. Ne kadar tutarlı ve güvenilir bilemiyorum. Takip etmedim daha önce.
D) DOĞU ASYA, HİMALAYA BÖLGESİ, TÜRKİYE VE KAFKASYA: Doğu Asya, Kuzey Hindistan, Kuzey Kıta Güneydoğu Asya'da kuru muson benzeri koşullar bekleniyor ve kurak koşullar Türkiye ve Kafkasya'yı vuracak. Bu bölgede nispeten daha iyi kış koşulları, 2021/2022 Kışının ilk yarısında da, Doğu Asya'da soğuk hava patlamaları ve Hindistan'da Batı'daki karışıklıklar ve olası bir kış zirvesi (Çin, Kore ve Japonya'da şiddetli donlar, kuzey Hindistan'da yer donları, sisler ve yağışlar). Türkiye hem Sibirya'dan gelen değişen soğuk hava kütleleri hem de Orta Doğu'dan gelen sıcak hava kütleleri sayesinde soğuk ve sıcak olmalı , ancak çok kuru hava soğuk geceler ve şiddetli donlar anlamına gelmelidir .Doğu Asya ve kuzey Hindistan ve Güneydoğu Asya'da kışın ikinci yarısı erken sıcak hava dalgaları ve kuraklık getirmelidir. In Doğu Asya, Türkiye ve Kafkasya , aşağıda Donlara -30 ° C Aralık sonunda / Erken Ocak ayında sürpriz kaplaması gerekir kışın sonunda, yaz + 25 ° C ölçülmelidir .
Kuraklık bekliyorlar aynı zamanda Sibirya'dan gelecek soğuk hava kütlelerinden de bahsedilmiş. Kış sonuna da sıcak demiş kısaca...
-
Sahutt hocam bizde yarın için safları sıklaştıralım iyi malum Asya tahmini yarın ve ya öbür gün gelebilir
Yarın gelir. Okulda olacam gün içerisinde. Takipte olanlar erken gelirse paylaşır. Ben yine de takip edicem