Efsane-Semih bölge bölge kış tahminin nedir
Kasım ayında yapacak hocamız Salih.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEfsane-Semih bölge bölge kış tahminin nedir
Kasım ayında yapacak hocamız Salih.
Yazdıklarınız için teşekkürler Efsane-Semih hocam. Tahmininizi de bekliyoruz Allah'ın izniyle
onumuzdeki hafta saflari siklastiralim.sezon basliyor.herkesin gozu kulagi sitede olsun.bu kadar ayrilik yeter.
Odunu tutuşturun gerisi bizde :koşma:
Efsane-Semih inşallah güneydoğu ve akdeniz'de de kuraklık sorunu yaşanmaz bu sezon..
Eline sağlık Zonguldakli67 hocam.
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
Günaydın. Sana ve herkese hayırlı sabahlar ✋🏻
Accu sibiryaya şöyle bi cold verse varya mükemmel olur valla.
Yüksek ihtimalle öyle olacak hocam. Benim şahsi fikrim o şekilde
eline saglik.
Teşekkür ettim :elkaldırma:
Accuweather Asya tahmininde cold snowy vermiş😅 sızdırılmış bilgi🤞🤞
Mild&Dry mış abi.(!) Ah be :koşma:
Arkadaşlar selamlar herkese. Ekim ayı, yağışsız bir ekim ayı geride kalıyor bölgemiz adına. Sıcaklık olarak normallerin çok üstünde değiliz. Adana dolayları hala 27 28 derecelerde .Lakin bölge geneli durumlar kötü değil sıcaklık bakımından. Fakat yağış bakımından maalesef kötü bir ay geçirdik. Belirttiğimiz ufak tefek, tek tük yağışlar hariç önemli bir sistem bile olmadı maalesef...
Ekim ayının kalanında da maalesef bu döngü sürecek. Hatta halk arasında 'Pastırma Yazı' olarak bilinen ve gece gündüz sıcaklık farklarının çok olduğu, gündüzlerin ise ılık ve yağışsız, gecelerin ise serin geçeceği günler yaşanabilir önümüzdeki günlerde. Pastırma yazı 6 ila 15 gün arasında etkili olabiliyor. Şu an için görünen de Kasım ayının en kötü ihtimalle 10 una kadar bir Pastırma Yazı yaşayacağımız... O zamana kadar maalesef bölge genelinde sıcaklıklar dahi neredeyse oynamayacak.
Sonrasında;
Kasım ayının 2. yarısına doğru ülkemiz coğrafyasına sert bir sistem inebilir. Bu sistemin rotası ülkemiz mi olur? İtalya mı olur henüz net değil... Fakat beklediğim bu sistem kış için bir prova niteliğinde olabilir. Bölgenin iç ve yüksek kesimleri ilk kar yağışlarını görebilir. Mevsimlik tahminimde belirttiğim gibi. Şu anlık net değil sistem. Fakat böyle bir sistem olabileceğinin sinyallerini modeller güçlü bir biçimde veriyor. Takipteyim bakalım. Durumlar şimdilik böyle, Kasım ayı için de bir öngörü sunmuş oldum sizlere... Bakıp görelim. Hayırlı akşamlar diliyorum. Sağlıkla kalın :elkaldıranadam:
Twitter da gözüken her accuweather tahminine inanmayalım sonra işler karışıyor gelirse zaten Sahutt hocam kesin takiptedir ilk ondan haber çıkar yani sanırım
O bende de. Bugün Türkiye'de Accuweather ile ilgili yalnızca 1 tweet atılmış. ![]()
Çarşamba gelecek diiye düşünüyorum tahmini. Avrupa tahmininden 6-8 gün sonra yayımlanıyor genelde. Çarşamba gün içi veya gece saatlerinde yayımlanır...
Kasım ayı 2. Yarısı ciddi ilk atak gelebilir bilgilerinize
Eline sağlık hocam bekliyoruz takipteyiz
GFS güzel bitiriyor birkaç güncellemedir. Pastırma yazından sonra güzel bir atak ihtimali var